luni, 28 ianuarie 2013

Cancer la rinichi si alergarea montana ca suport psihic (1)

M-am hotarat la aniversaea implinirii varstei de "un an" intr-o viata noua sa impartasesc cateva din scurtele mele note care ilustreaza cat de cat un anumit episod din viata mea. Am incercat sa le prezint din punctul de vedere al alergatorului montan, am eliminate din notele mele alte perspective, ca de exemplu cea de tata, de sot sau de fiu, pastrand in acest post doar pe cea relevanta alergarii montane.   
Postarea aceasta se adreseaza in primul rand prietenilor mei, alergatori montani, sau sportivi in disciplinele de anduranta cu care am avut si am de a face de cativa ani.
Acestora vreau sa le transmit un mesaj important: Sa aveti grija de voi, ca indiferent cat de santos credeti ca traiti, nu puteti avea niciodata vreo garantie ca viata (aceasta spectaculoasa insiruire de evenimente, procese si adaptari in si la mediul in care traim) nu va va duce pe niste traiectorii care nu au nimic de a face cu ce va proiectati voi insusi despre posibilul vostru viitor. Singura sansa este sa utilizati la maxim cunostiintele, tehnica si experienta din domeniul medical si sa le folositi pentru voi.
Nu ignorati si nu amanati nimic cand vine vorba de sanatatea voastra. Faceti periodic (ca orice sportiv de performanta) cat mai des controale medicale (mai ales la inima si plamani) si incercati sa va ingrijiti de voi la fel cum va ingrijiti de echipamentul vostru sportiv. Fiti mai destepti decat sunteti acum si ganditi-va in sens profilactic sa utilizati sistemul medical care va este la indemana.
Luati-va masina proprie ca exemplu si duceti-va cel putin o data, atunci cand mergeti cu ea la ITP si voi la un control. Faceti-va "revizia tehnica" o data cu ea. Nu strica ! 


Sambata - 14 Ianuarie 2012 - am dureri la stomac.
Ma gandesc ca este de la ce am mancat ieri. Poate. Sunt foarte stresat. Simt cum stomacul se contracta la maxim. Nu este nimic nou.
La 12.00 cu baietii in stadion. Incalzire usoara 30min, 8km la 3.45 (fiecare face un km tempo, tempoul este placut, 15min cooldown. Vava si Franci alearga si ele si barfesc pe urma impreuna cu Oana Badea…ca fetele. N-am avut nici un fel de durare la burta, am fost relaxat, ....oare trebuie sa alerg in permanenta ca sa ma relaxez la 3.45min/km ??? Se pare ca da... 

Luni - 16 Ianuarie - 2012 plecam la Brasov si Moieciu.
Aproape ca nu am dormit toata noaptea. Sistemul meu digestiv nu mai functioneaza cum trebuie. Simt asta. Sunt un pachet de nervi. Am senzatia unei constipatii majore. Realizez ca nu mai pot lasa lucrurile sa mearga asa mai departe. Dar pana acum nici un medic nu a putut sa  ma sfatuiasca in vreun fel. Diagnoza de colon iritabil o am de peste 25 de ani.. In fond ce-I intereseaza pe ei problemele mele psihice, care deregleaza sistemul digestiv…mai usor sa recomanzi un medicament si gata..poate gasesc totusi alti medici mai destupati la cap..ma intorc la Moieciu.

Marti - 17 Ianuarie 2012
imi vad cum pot de treaba la Brasov si ma intorc cu trenul la Bucuresti. Durerile persista rau de tot.  

Miercuri - 18 Ianuarie 2012 - la Fundeni
Dimineata ma trezesc din nou cu aceleasi dureri. Toata zona abdominala este un ghem pe care-l simt ca o piatra. Durerile sunt mai insistente.
Constientizez  de ani buni faptul ca problemele mele cu anumiti membri din familie au repercursiuni fiziologice asupra mea....supoziti si incercari absurde de a cauta si gasi niste cauzalitati. Variante sunt miliarde....indecidabile...
Merg dimineata la DORIS, un centru medical din Militari. Medicul ma indeamna sa ma duc de urgenta la spital sa fac investigatii ca sa excludem o ocluzie intestinala. Ma misc greoi, ma simt ca un balon umflat la maxim. Totul apasa pe oragne si am o jena in toata partea abdominala.

Ajung la Fundeni, la Liana Gheorghe, un medic excelent in domeniul gastro-entero. Astept sa-mi faca o ecografie. Sunt curios daca poate observa ceva. Despre partea gastro-intestinala imi da vesti bune. Nu observa nimic care sa indice o ocluzie.
Urmeaza sa facem mai multe investigatii, analize de sange, radiografie, si in zilele urmatoare o colonoscopie, endoscopie, etc.., dar, din pacate observa ceva la rinichiul stang.

Ce-I acel "ceva" ? Intreb. Trebuie investigat, spune ea. Are aproape 3 cm. Imi sugereaza sa fac urgent si o computertomografie. Nu suna bine. Deloc.

Deocmdata aman orice gand cu privire la acel "ceva", pt ca durerile abdominale nu ma lasa sa ma gandesc prea mult la altceva. Abea dupa doua clisme incep sa vad lucurile altfel. Ma relaxez. Dar tot nu sunt in apele mele. Evident, cum as putea fi dupa mai multe zile in care tot abdomenul meu a fost un ghem contractat, disfunctional si care nu a lasat ca tranzitul intestinal sa functioneze cum trebuie. Nervii….nervii si iarasi nervi... stiu asta...

Joi - 19 Ianuarie -  Investigatii
Pentru investigatia CT reusesc sa obtin un termen foarte repede la centrul medica Hyperdia si merg la ei. Imi fac CTul. Medicul radiolog Raluca Pavelescu nu-si da cu parerea la o prima impresie. Banuiesc ca nu vrea. Nu are curajul sa-mi spuna direct in fata, ca am o problema majora ?
Intre timp citisem suficient de mult pe net ca sa-mi dau seama, ca un "ceva" la rinichi nu este un semn bun. Cancerul la rinichi este rar.., dar cand se formeaza... dar ce ma ajuta asta pe mine? Ma gandesc ca este una din cele mai stupide idei, care au fost preluate de sociologi…de cand au incercat sa  faca din sociologie o stiinta si au introdus statsitica….. Majoritatea tumorilor la rinichi sunt maligne. Evident ca ma gandesc ca poate fi o tumoare, adica cancer. Ce altceva cand este vorba de rinichi? Intr-un fel reusesc sa-mi canalizez insa gandurile mai mult pe alte teme. Vreau sa mai vorbesc cu diversi doctori. Ma gandesc intai la Dr. Copaescu de la DELTA MEDICAL, care m-a operat anul trecut de hernia inghinala.  Merg acolo. Ma primeste imediat si vorbesc cu el putin.  Dupa sfatuirea cu el ramane sa revin cand am rezultatul CTului. Bine, bine, gandesc eu...
 
Vineri - 20 Ianuarie 2012 - Rezultat CT
Dupa amiaza mergem si o luam pe Vava de la scoala si plecam spre Moieciu. Este plin de zapada. Pesiajul este magnific. A nins si totul este zaharisit, de parca au cazut tone de zahar pe munti, brazi si case.
Simt o liniste apasator de frumoasa cand pasesc la noi in curte, la Moieciu...

Rezultatele CT-ului sosesc pe mail deja la pranz, dar eu nu apuc sa-mi deschid laptopul decat seara tarziu cand stateam si ma uitam pe net si ma informez cat pot mai departe despre canerul la rinichi.
Savurez inca incertitudinea lipsei confirmarii diagnosticului "caner la rinichi". Descopar insa la un moment dat mailul in care radioloaga imi trimite rezultatul. Deschid si citesc randurile din mailul de la ea. Le citesc inca o data si inca o data si ma inspaimant. DA, este o tumoare. Incertitudinea dispare si se instaureaza in tot corpul meu certitudine sfasaietoare ca nimic in viata mea nu va mai fi cum a fost pana acum. Abia acum incep sa realizez dimensiunea acestei vesti. Bine ca stau jos. "Tumoarea efractioneaza capsula rinichiului, si a infiltrat grasimea adiacenta", ...dar nu a depasit-o......in tot dezastrul asta mai exista si vesti bune...

Imi dau seama in acele clipe ca moartea mea, pura si personala, a intrat in viata mea direct prin usa din fata a casei, in bocanci, plini de noroi si ca nu mai am nici o alta sansa decat sa ma acomodez cu ea. Nu mai am nici o sansa sa alung gandurile undeva intr-un viitor indepartat, sa ma consolez ca inca ma simt tanar si puternic, ca nimic nu-mi sta in cale si ca pot rezolva intr-un fel sau altul toate problemele care-mi apar in viata. Degradarea propriului organism si evidentierea dovezii malfunctiunii lui prin acest cancer le realizez in acele faze de gandire profunda. As fi preferat sa am alt motiv sa intru din nou intr-o stare din asta de profunzime...

Acum incep sa caut sistematic pe net tot felul de articole pe tema asta. Ma documentez. Am cancer la rinichi. Asta este acum realitatea mea. Nimic ipotetic, nimic ce ar putea fi. Este un proces care se deruleaza in mine. Dar tot nu ma pot linisti prea mult. O sun pe Tatiana, nasa mea, doctorita. Este mijlocul noptii. Vreau mai multe explicatii directe de la un medic competent. Intra casuta vocala. Imi dau seama ca acum se schimba TOTUL. Dar nu realizez inca CUM. Incerc sa vad si partile pozitive: nu sunt metatstaze.

Cand spun TOTUL chiar ma refer la TOTUL. La atitudinea mea, la perspectivele mele, la proiectiile mele pe termen scurt, mediu si lung (dar ce mai inseamna aceste intervale temporale in contextul asta ?).

Ma gandesc, ca de trei ani de zile am inceput sa schimb ceva in viata mea, dar nu suficient de hotarat, nu ata de repede cat ar fi trebuit. Realizam de pe atunci (probabil de cand canerul a inceput efectiv sa-si faca aparitia in organismul meu (asa gandeam atunci: cancerul este ceva din "afara mea" - o prostie, evident, ca este doar parte din mine si ca nu trebuie sa fug de el, ci sa incerc sa inteleg in vreun fel ce s-a intamplat, de a luat-o organismul meu asa razna..)) ca ar fi bine sa fac niste modificari majore in viata mea.
Vroiam sa incep sa incerc sa elimin orice posibila imprejurare, influenta care ma facea sa nu ma simt bine, si pe care evident as putea sa o schimb.  Acum insa ma gandesc ca se vor schimba raporturile cu cei din jur, cu ai mei din familie pe care-I iubesc, cu cei care ma dusmanesc,  imi spun sa nu mai pierd timpul cu cei care mi-s indiferenti, cu care nu am nimic de a face in principiu, ci sa ma concentrez pe cei care imi sunt importanti si pe ce imi este important. Acum parca am senzatia ca trebuie sa apas un pic pe accelerator, sa nu mai irosesc cea ce noi numim "timp", timpul meu individual.

Gandurile astea le am in mine de mult, am studiat in ultimii ani notiunea "timpului" pe toate partile, fizic, psihic, filozofic, "subiectiv", "obiectiv", newtonian, einsteinian,  prigojinean, barbourian.., am studiat cat am putut de mult si legatura dintre modificarile ADNului, celule, influenta fizica si psihica a expunerii organismului nostru  la un mediu adecvat sau inadecvat, ma refer la epigenetica…, am incercat sa-mi creez o imagine de ansamblu a unor posibile traiectorii de explicare a naturii (cea ce nu am invatat la universitate, unde am fost invatati sa gandim predominant in termenii fizicii clasice), a complexitatii si imprevizibilitatii ei. Intr-un fel am reusit. Am reusit sa sa-mi pictez aceasta simphonie stiintifca realmente moderna si extrem de palpitatnta...si acum trebuia sa o descopar pe propriul meu organism...  

Confruntat cu situatia mea toate astea m-au ajutat sa nu disper, anume sa-mi dau repede seama ca trebuie sa ma pregatesc, sa iau repede niste hotarari, sa-mi fac un mic plan de actiune si sa fiu dispus si deschis la orice modificare si  readaptare a acestuia, urmarind singurul obiectiv important: sa raman in viata cat mai mult langa ai mei, sa-i ajut, sa-i las sa ma ajute si sa traim cat putem, hotarati, fericiti si voiosi.

Fara  compromis in cea ce priveste minciuna, falsul si simularea. Fara sa mai "acopar" pe cineva care credeam pana nu de mult, ca-mi poate "re"deveni o fiinta apropiata. 
 
Dar in acelasi timp eram constient ca una este planul si alta este drumul pe care aveam sa-l strabat acum. Stiam ca plec la un drum nou, dar nu prea aveam nici o harta, nici un compas, nici echipament adecvat si nici nu stiam pe unde sunt exact..dara-mi-te sa mai am si posibilitatea sa intreb pe cineva… ce iluzie hazlie sa stii ceva...asa ma simteam in acele faze.

Sambata 21 Ianuarie 2012 - la Moieciu si Brasov
La Moieciu zapada era intre timp de aproape un metru. Nu mai vazusem atata zapada din anii 90.
In 1995, parca, a nins atat de mult si eu trebuia sa ajung la Bucuresti repede de tot, …incat am fost dus de cineva din sat pana la Bran cu sania trasa de cal. Totul era plin de zapada . Altfel nu se putea iesii din valea asta pe atunci..

Dupa o noapte aproape nedormita ne-am dus cu fetele la ski in Valea Poarta. Urmau sa vina si niste prieteni de-ai nostrii. Eu nu am vrut sa intru intr-o faza de autocompatimire (urmau sa vina oricum), asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si ne-am dus. Eu, fiind certat cu skiurile, m-am dus la o alergare cu rachetele in sus pe Valea Poarta, pe traseul Bucegi 7500.

Superbitatea peisajului, padurea incarcata cu crengile ingreunate de zapada, zapada adanca si urcusul greoi m-au facut sa-mi dau inca o data seama ca nu trebuie sa-mi fie frica de nimic. De absolut nimic. Imi dadeam seama ca urmeaza o lupta grea, anevoioasa si istovitoare. Nu stiam care este finalul, stiam doar ca este o alta traiectorie a vietii mele, alta decat cea pe care mi-o proiectasem pana atunci si dupa care ma orientam. Urcand prin nameti incepeam sa-mi reproiectez o traiectorie, si inca una, si inca una, nestiind care dintre ele se poate apropia de cea care urma sa o urmez cu adevarat (in stilul acesta se procedeaza la predictiile meteo in zilele noastre..).
Eram la fel de constient ca traiectoria care as fi urmat-o, daca as fi ignorant durerile abdominale si nu m-as fi dus la echografie sau la computertomografie, ma-r fi dus pe un fagas din care nu as fi avut sanse asa mari sa mai savurez viata pe acest pamant.
Ma gandeam la tata care murise cu mai bine de o luna in urma tinandu-mi mana si dandu-si ultima suflare. Simteam si acum acel ultim suflu al lui, linistea si pacea care domnea in incaperea mica in care eram. Ma gandeam si ma uitam la mana mea intrebandu-ma cine din cei iubiti ai mei o va tine..

Oricum mult timp de filozofie nu mi-a ramas pe poteca prin zapada, pt ca am primit de la Nata un telefon ca Franci a cazut si probabil si-a rupt piciorul pe partie. Cat am putut de repede am venit inapoi la partie. Am alergat in sus la cabana salvamontului si am vazut ca in jurul lui Franci erau baietii de la salvamont, de la jandarmerie, Nata, Vava si prietenii nostri. Franci era "starul", avea dureri, dar totusi era in stare sa mai si rada intre dureri. Un prieten de la jandarmerie i-a tinut piciorul aproape trei sferturi de ora nemiscat pana a venit ambulanta din Brasov. Ea nu vroia sa-si scoata claparul ca o durea prea tare. Abia la spital l-a scos.  Nata s-a dus cu Franci in ambulanta la Spitalul de copii.   Da, tibia era fracturata si a primit un gips cat ea de mare. Si greu.  Aveam impresia ca e mai greu decat ea...

Duminica 22 Ianuarie 2012 - ultima alergare la km1
Inainte de a pleca la Bucuresti mai fac o urcare in alergare in fata casei. Nu stiu acum nimic cand o sa mai fiu in stare sa alerg, daca o sa mai fiu in stare sa alerg vreoddata...am savurat fiecare metro...

Luni  23 Ianuarie 2012 - incep investigatiile in Bucuresti
Dimineata de tot ma duc la Prof. Sinescu, la spitalul Fundeni. El isi primeste noii pacienti in fiecare dimineata inainte de a-si incepe activitatea in sala de operatie. Sunt multi oameni. Vin din toata tara.  Imi inchipui ca o sa dureze mult statul la rand. Gresesc. Dupa ce el si-a terminat vizita la pacientii lui stationari incepe consultarile. Este 7.30. Sunt diversi oameni acolo, cum am spus, din toata tara, fiecare cu o problema specifica.
Nimeni nu ajunge la Prof. Sinescu pt un simplu guturai. Aici ajung doar cei cu probleme…  Asta ii este fiecaruia care sta acolo la rand cat se poate de clar. Fiecare are probleme de sanatate serioase. Si eu. Ajung si eu la rand. Intru. Fusese deja informat de catre Prof. Gheorghe de la gastro-enterologie despre situatia mea.  Ma dirijeaza catre un alt medic, Lazar, care-mi va povesti tot ce este necesar cu privire la operatie. Acesta pare cam ursuz la prima vedere... este doar o impresie.. Prof. Sinescu conduce mai multi chirurgi tineri, despre care eu sunt sigur ca unii dintre ei vor ajuta multi oameni si sa-i scape de aceste hazarde biologice, care-i indreapta catre usa lor. Sinescu nu vorbeste foarte mult. Stabilim sa-mi inchei tot ce urma sa mai fac la gastro-enterologie, ca sa nu avem si din partea aia alte surprize… sa nu fie asta tot, ma gandesc ? Dupa aceea ne pregatim de operatie. Fara discutie. Alta alternative nu este.

Imi dau seama ca va trebui sa ma incred profesorului Sinescu si echipei lui, exact asa cum o faci atunci cand te urci intr-un avion si te bazezi pe experienta pilotului si echipei de la bord si de la aeroport sau cand intri intro cladire de 100 de etaje si trebuie sa ai incredere in calculele si experienta arhitectului si inginerilor… predai in totalitate controlul asupra propiei persoane. Nu-mi place, dar nu am alta sansa. Nu sunt un om increzator in altii, nu cred, dar trebuie sa ma incred…altora..

Imi aduc aminte de distingerea lui Erich Fromm dintre autoritatea rationala (un ghid pe munte care te duce peste un ghetar, un ghid care te ajuta sa treci printr-o jungla, un medic care te sfatuieste ce sa faci cand ai o boala , etc.) si autoritatea irationala (Hitler, Stalin, Ceausescu sau orice alt psihopat mai mare sau mai mic care ti-e sef, cumnat sau profesor..)..problemele incep cand oamenii se incred fara sa mai gandeasca unor autoriati irationale…sectisti, preoti, psihopati, inchipuiri iluzorii,..etc..dar asta-I alta problema….Eu insa capat incredere in Sinescu si-l vad ca o autoritate rationala care ma va ajuta sa trec de faza asta, ca un ghid care te duce pe munte sau prin desert si tu beneficiezi de experietna lui.

Merg din nou la gastro-enterologie. Aflu ce trebuie sa fac ca sa fiu pregatit pt. maine dimineata. Aflu intregul arsenal de proceduri. Ajuns acasa incep sa beau lichidul acela nu neaparat scarbos, ci mai degraba fara nici un gust care provoaca eliminarea si golirea intestinului. Cea ce dupa al nu stiu catelea pahar este mult mai neplacut. Mai beau si noaptea lichidul aceal incolor si fara gust, litri intregi.....

Marti 24 Ianuarie
Colonoscopia si endoscopia au fost efectuate de Prof. Cristi Gheorghe. Dupa scurta anestezie Cristi imi spune ca este totul OK. Se rezuma totul la colonul iritabil. O problema functionala. Sa reduc stresul, sa am grija ce mananc, etc. Ma simt usurat. Cel putin nu-mi mai bantuie si din acest punct de vedere mai departe fel de fel de supozitii, mai mult sau mai putin bazate pe realitate, prin cap. Ma simt totusi slabit, de mai multe zile nu mai mananc ca lumea, simt ca slabesc din ce in ce mai mult si ca imi dispare vlaga. Acum pot sa ma concentrez pe batalia principala. Operatia si eliminarea cancerului din corpul meu.

Dupa amiaza mai merg la DELTA sa verific, cu radiologul de acolo echografia abdominala veche de un an de zile, facuta la ei cand am  fost operat la hernia inghinala. Dureaza putin pana gaseste datele stocate la ei pe calculator. Si incepem sa ne uitam imreuna pe ecran. Echografiile arata ca radargramele care le efectuam eu cu ani de zile in urma cautand fel de fel de conducte, vestigii sau alte structuri cu o metoda din geofizica - georadarul. O aplicam la analizele structurilor stradale pt. o firma de gaze in Germania. Imi placea sa ma uit la radiologi si pe tomografii sau pe RMN, bazele fizice fiind identice cu cel aplicate de noi in geofizica…. Stiu ca interpretarea nu este usoara si necesita si multa experienta din partea radiologului sau a geofizicianului (dupa caz). Ma vedeam pe mine din nou cum eram acum un an de zile. Nici o umbra de tumoare pe ecran. Dar asta nu inseamna nimic. Totul depinde si de sensitivitatea aparatului si de faptul daca stii sa cauti ceva. Nu i-am facut nici un repros radiologului, fiind constient, ca nu avea cum sa "vada" tumoarea mea la acea vreme. Daca ar fi existat cel putin niste semne, poate cu alte metode, mai diferentiate, s-ar fi vazut. Nu-mi mai statea gandul la asta acum, cu toate ca, daca am fi descoperit ceva acum, as fi vrut sa vad cat de repede a crescut tumoarea in ultimul an. 

Miercuri 25 Ianuarie 2012 - Fundeni
Azi ar fi trebuit sa merg la Fundeni sa ma internez deja si sa ma pregatesc de operatie, dar a nins in draci la Bucuresti. Nici gand sa ajung in partea cealalta a Bucurestiului. Este haos total in Bucuresti. Incerc sa sun pe unul dintre medici, dar nu dau de el. Dupa amiaza ajung totusi acolo si discut cu medicii. Sunt inca in dubii, daca sa nu merg totusi la DELTA in loc de Fundeni. Totusi se inclina balanta definitiv  de partea Fundeniului.
Cati nu ar dori sa profite de un centru atat de bine pus la punct cu atata expertiza. Si eu sa nu o iau in sema ? Ar fia absurd. Imi inlatur aceste ultime dubii cu privire la Fundeni si imi inchei gandurile despre acest capitol.
Hotararea este luata.  

Joi 26 Ianuarie
Dimineata de tot am din nou o intrevedere cu Prof. Sinescu. Imi explica pe indelete cam tot ce este relevant si ma linisteste. Ii pun tot felul de intrebari si el imi raspunde la fiecare, gasind in acelasi timp si o formula linistitoare. Imi povesteste despre cazuri cu adevarat grave, cu tumori avansate, cu multe metastaze, despre refacere de vezici, etc.. Oricum sunt intr-o stare, care in domeniul fizicii se numeste turbulenta. Eu, sistemul, sar dintr-un stadiu in altul, ba din increzator, in descumpanit, din stabil in extrem de nevricos, din hotarat in incert si inapoi. Tipic pentru o faza turbulenta…regulile care definesc sistemul in starea lui stabila se dizolva si apar altele care aproape nu au nimic de a face cu sistemul initial. Schimburile lui dintr-un stadiu in altul nu mai au nici o legatura cu conditiile cadru, ci doar cu starea sitemului insusi. Cauza si efectul ce relationare. Ma gandesc la campul magnetic, care isi schimba din cand in cand directia si inaintea fiecarei schimbari de genul asta, el intra intr-o stare turbulenta…cand o sa-mi regasesc eu starea stabila, si cum va arat ea ? Dupa operatie ?

Urmeaza mici proceduri administrative. Dar de asta se ocupa cei din sectie. Imi schimb statusul, din internat la gastro-entero devin internat la chirurgie urologica. Am schimbat clubul. ...

Ziua se scurge repede, cu ceilalti pe culoar sau in camera port discutii si aflu si prin ce au trecut ei. Unii sunt grav bolnavi in stadii avansate,  altii ca mine. Eu sunt cel mai tanar. Acolo pe coridoare sunt un pusti la 45 de ani...

Un singur lucru ma linisteste acum. Sunt cu siguranta cel mai bine pregatit om din punct de vedere fizic pentru a face fata unei operatii de amploarea asta. Sistemul meu cardio-pulmonar este in forma aproape maxima, refacerea musculara este pusa prin antrenamentul meu zilnic la punct, mai bine ca la oricine altcineva de varsta mea. Gandesc pozitiv. Gandesc pozitiv ? Incerc cel putin. Asta nu inseamna ca pot mereu sa ma tin, tragandu-ma singur de par, deasupra apei si sa mai si zambesc. Dar incerc.

Dupa operatie va trebui sa aplic strategia pasilor mici. Obiective usor de realizat, dar care sa se incadreze in cel mare mentionat acum cateva zile: sa raman in viata cat mai mult langa ai mei, sa-i ajut, sa-i las sa ma ajute si sa traim cat putem, hotarati, fericiti si voiosi si sa indepartam tot ce se poate numi stres din mediul nostru.

Vineri 27 Ianuarei - noua mea zi de nastere !! Operatie
Dimineata ma spal, ma rad pe corp acolo unde avea sa fie facuta incizia si ma pregatesc mental pe ce urma sa se intample. Pe la 8.30 vine Prof. Sinescu impreuna cu ceilalti medici tineri si-mi zambste in fata spunand: "Mihai, azi este ziua ta norocoasa". Ma bucur de ce aud si sinceritatea si increderea cu care el a spus asta imi da destula energie sa vad totul cat de cat pozitiv.

Gandurile sumbre insa nu reusesc sa-mi dispara cu totul din creier. Ma gandesc ca si in timpul operatiei se pot intampla multe si marunte. Ma gandesc ca noi oamenii suntem organisme compuse din biliarde de celule, in care se intampal simultan heptaliarde de procese, constituim un sistem labil, in care o mica fluctuatie intr-un proces poate duce la niste modificari ulterioare disproportionate, exagerate, care pot complica derularea operatiei intr-o directie neplacuta. Nimeni nu-ti da vreo garantie ca te trezesti din anestezie. Nimeni. Cancerul meu nu este nimic altceva decat tot o asemenea dereglare a unor procese din niste celule  ale rinichiului meu… trebuie sa-mi iau ramas bun de la el, sa-i multumesc ca m-a ajutat pana acum, dar ca el nu mai are ce cauta in mine si nu mai poate juca in hora organelor numita Mihai Orleanu.

Nu mai am posibilitatea sa dau inapoi. Merg inainte fie ce o fi. Am o singura sansa: operatia. Disputa se dadea daca sa fie o nefrectomie total sau partiala (adica sa fie scoasa doar partea afectata de cancer a rinichiului). Ultima pica insa pt ca tumoarea a parasit deja capsula rinichiului. Chiar un alt prieten chirurg din Germania imi confirma treaba asta. Ma bucur ca a adunat si el la o masa mai multi chirurgi si s-a sfatuit cu ei in baza CTului trimis de mine, ca sa-mi  dea si ei o indrumare.

Ajung in sala de operatie. Este racoare. Ma dezbrac de halatul in care eram imbracat si ma las pe mana asistentelor. Doua fete dragute. Eu sunt gol golut si-mi dau seama de ridicolul situatiei… ele incep pregatirea operatiei mele cu rutina unora care fac asta zi de zi. Ma leaga, imi dau medicamente injectabile, ele vin, pleaca, revin..la un moment dat apare si anestezista. Cu ea avusesem o discutie cu o zi inainte. Mai stau putin de vorba, aud fel de fel de instructiuni pe care ea le da asistentelor siiiiii…adio…nu mai aud nimic...

La un moment dat parca ma trezeste cineva din somn. Sunt nedumerit. Ma zgaltaie ceva. Sunt pe un gen de targa si vad niste figuri in jurul meu. Ma imping dintr-o incapere in alta. Nu mai sunt in sala de operatie. Parca o vad la un moment dat pe Nata si ii fac un semn. Visez? Parca sunt beat. Dar alt fel de betie. Nu am dureri. Asa trebuie sa fie cand esti inca anesteziat, ma gandesc…sunt anesteziat, realizez, imi aduc aminte... Ajung la reanimare. Am camera mea. Alte asistente vin si pleaca. Se uita la mine, sunt dragute, imi zambesc si-mi spun ca este totul OK. Nu prea tin minte mare lucru. Am impresia ca sunt inconjurat de o gramada de aparate. Chiar sunt. Realizez ca-mi ies niste fire din mine, nu, sunt furtune, drenuri. Vreau sa ma misc, dar nu pot. O asistenta imi spune sa stau linistit si sa nu ma misc. Cel putin pana maine sa nu ma ridic. Nici macar sa nu incerc sa ma ridic. De parca as putea… Candva vine si Nata. Ma simt usurat. Am trecut de primul hop mare. Ce mai urmeaza??

Evident ca nu sunt in stare sa realizez prin ce trec. Totul imi este amortit. Apar fel de fel doctori. Intreaba asistentele, se uita la mine, vin, pleaca. Toti sunt tineri.

Sambata 28 Ianuarie - ziua nr. 1 din noua mea viata. De acum incolo o sa am propia mea cronologie. Nu mai dau doi bani pe intelegerea oamenilor de a numerota ani in functie de nasterea sau moartea unuia sau altuia. Am propriul meu sistem de numerotare a timpului.
Zac in patul meu si ma las rasfatat de asistentele de la intensiva. Ritualul e simplu. La 5.00 dimineata sunt spalat. Sunt schimbat. Pansamentele, medicametele, etc. Pe la 7.00 vine Prof. Sinescu si ceilalti medici si urmaresc cum a mai evoluat fiecare.
Fac incercari disperate sa ma misc de pe o parte pe alta. Nici gand la asa ceva. Noroc ca bara patului imi permite sa ma tin de ea si sa ma mai misc putintel. Ma simt taiat pe din doua. Chiar sunt. Aproape. Taietura prin care mi-a fost scos rinichiul este destul de mare, peste 20 cm.



A mai trebuit sa predau si o coasta ca sa fie loc mai mult la operatie. E standard. Incerc sa ma odihnesc. Incep sa-mi filtrez gandurile si sa mai renunt la anumite traiectorii ale vietii mele care ar fi putut sa se materializeze...de exemplu cea cu pompele funebre din cauza unei operatii esuate...incep chiar sa gandesc ca ar putea exista o traiectorie a vietii mele in care sa pot sa alerg din nou...ma agat de ea...si visez mai departe inchipuindu-mi cat mai am pana acolo...sa pot alerga din nou un kilometru...doar un kilometru..

Duminca 29 Ianuarie - Gerar - Prietenii mei alearga pentru mine
Azi ar fi trebuit de fapt sa alerg la primulmeu concurs din acest an. Este vorba de GERAR - concurs organizat de Ro Club Maraton Bucuresti. Initial vroiam sa particip ca Team EcoMan impreuna cu prietenii mei Florin Munteanu si Danut Cernat. Avand in vedere ca eu nu mai puteam sa alerg, l-am rugat pe Luci Clinciu (care venise la Bucuresti) sa alerge in locul meu ca sa nu lasam echipa de izbeliste.
Dar nu numai ei au alergat gandindu-se la mine ci si "concurentii" nostri, adica ceilalti prieteni, Adi Bosatn, Victor Vlad si Stefan Oprina..
Adi a alergat cu sloganul "pentru rinichiul lui Mihai", cea ce m-a bucurat nespus de mult. La telefon mi-a precizat ca a alergat pentru cel sanatos nu pentru cel invadat de tumoare care oricum nu-l mai am...

 
 

Dupa concurs cativa dintre ei s-au dus pana la noi acasa si au vizitat-o pe Franci, care avea piciorul rupt… si i-au purtat de grija.. Pentru mine, la spital, aceste evenimente si pozele primite pe telefon au fost mai benefice decat toate medicamentele care le primeam de la spital.

Luni 30 Ianuarie - ies de la terapia intensive. Rezerva in care ma duc asistentele este super OK. Sunt singur in camera.



Marti 31 Ianuarie 2012 - primele vizite. Stefan Dan si Florin Munteanu vin si ma viziteaza la Fundeni. Le ofer o imagine cu care ei nu au cum sa fie obisnuiti si eu nici nu vreau sa-i obisnuiesc prea mult cu imaginea asta. Dar inca ma simt ca un castravete taiat pe din doua. Nu ma pot misca aproape de loc in pat. Nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta si atunci cand vreau sa ies din pat am nevoie de ajutor. De mers pot sa merg cat de cat si doctorii ma incurajeaza sa merg cat pot de mult. Incep sa fiu fantoma culoarelor. Incep si ma gandesc cate culoare pot sa fac. Oricum simt progrese extraordinare fata de culoarele de la intensiva.

Miercuri 01 Februarie - Externare - ajung acasa - in fine

Joi 02 Februarie 2012 - mananc, dorm si iau medicamente 

Sambata 11 Februarie 2012 - la Fundeni sa-mi scoata firele 

Duminica 12 Februarie - Ziua lui Franci in Cobalcescu

Miercuri 15 Februarie 2012 - moare prietenul meu din copilarie, Raul. Impreuna cu el am recladit o parte din casele familiei noastre pe care le-am redobandit de la comunistii vopsiti in democrati moderni care le-au nationalizat...Este inca o zi in care simt ca lumea mea poate sa se innegreasca mai mult.. mai dispare inca o bucata din mine. In ultimii ani Raul era taximetrist si el este cel care m-a dus la Fundeni cand urma sa fiu operat. Ma incuraja si-mi dadea sentimental si increderea prin atitudinea lui ca totul va fi bine.

Luni 20 Februarie 2012 - o zi in care dau pe dinafara. Sunt insuportabil si ma scoate orice din sarite.
 
Marti 21 Februarie 2012 - ziua lui Nata 

Luni 27 Februarie - Prima alergare in Herastrau dupa OP ..cand o sa scot din nou sub 21 de minute..?? ce intrebare inutila...

Joi 01 Martie - Ziua lui Matza

Vineri 02 Martie -  plecare spre Moieciu

Sambata 03 Martie 2012 - Merg la plimbare cu Nata pe dealul din fata casei la Moieciu. Noi numim bucata asta "La km1", ea este ultima bucata de coborare de la EcoMarathon si noi o folosim des pt a face urcari scurte, asa intre picaturi...acum ma simt un erou pt ca sunt in stare sa urc cu pasi marunti dealul pe care-l zburdam in mod usual... 

Duminca 04 Martie 2012 - la Moieciu fac singur primele doua urcari din fata casei in zapada (15min fiecare). Am echipamentul de alergaat pe mine si ma simt deja ca si cand as vrea sa o iau la fuga..dar nu pot. Toata partea stanga a trunchiului se contracta usor si ma tine de parca as avea un corset pe mine. Continui usurel...dar continui..
 
Sambata 10 Martei 2012 - Postavaru Night
Particip din nou la primul concurs. Nu sunt inregistrat, dar merg impreuna cu Pes, catelui lui Adi, cat pot de repede. Toata partea stanga ma tine, nu ma pot intoarece in nici o parte, adica nu pot roti trunchiul, dar pot sa alerg usurel..simt ca pot reveni la placerea mea, la alergatul montan...ajung sus impreuna cu Ioana Ciulei..ea se mira de ce alerg asa usurel...dar alerg...

..va urma...

361 de comentarii:

  1. ... transmit la implinirea varstei de "un an" in primul rand un La Multi Ani Draga Mihai ! ... Sa Te Ajute Bunul Dumnezeu Sa Fii Activ In Continuare Si Ca Motivatie A Alergarii Pentru Multi Ca Mine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multă sănătate și forță pentru o viață cât mai normală!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti un invingator si un exemplu pentru noi ceilalti, dar mai ales pentru cei mai tineri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tulburatoare povestea ta, Mihai...
    Dar ma bucur ca esti bine acum. Imi aduc aminte ca ne-am vazut anul trecut la Semi Brasov si mi-ai zis ca ai avut cancer... nu imi venea sa cred.
    De multe ori m-am gandit ce as face intr-o astfel de situatie.
    Am trecut si eu recent printr-un moment de cumpana. In decembrie mi-am facut o ecografie abdominala, asa de control, si medicul mi-a spus ca am o formatiune intre rinichi si splina, dar nu poate spune exact ce este. In ianuarie mi-am facut CT si din fericire este un simplu chist la splina, un soi de defect fara nicio semnificatie patologica. Nu vreau sa ma gandesc la varianta in care primeam alta veste...
    Iti doresc multa sanatate si sa nu mai treci niciodata prin asemenea incercari!

    Sa ne vedem cu bine la alergari!

    Serban

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc ca ne-ai impartasit aceasta experienta de care toti suntem ingroziti si ma bucur nespus ca are un final fericit.

    Multa sanatate Mihai si La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti fantastic Mihai! Esti pur si simplu minunat! Stiam asta inca de cand nici nu schimbasem 2 vorbe, dar acum, cand "te-am ascultat" si altfel, realizez inca o data ce OM esti!
    Sa ne traiesti frumos, intens si vesel, draga Mihai! Sa te bucuri de fetele si sotia ta, sa ne bucuri cu prezenta si zambetele tale pe poteci!
    Sunt absolut convinsa ca multi din cei dragi tie, mie, noua tuturora au multe de invatat din ce ai relatat!
    Si daca imi permiteam sa zic ca anul 2012 a fost un an greu si aiurea ptr mine, imi spun acum ca sunt mic copil pe langa tine!
    Uite,culmea ca din 27 ianuarie din acest an am inceput sa alerg si eu :))Sa ma bucur de senzatia plutirii, a alergarii, a armoniei si a starii fantastice de BINE de dupa... Iar dupa aceasta relatare mi-e foarte clar ca desi sunt doar la inceput, imi PROMIT sa continui, sa imi alatur si aceasta forma de miscare *(pe langa drumetiile montane si fotografie)ca STIL DE VIATA ;)
    Si da, si tu, prin relatarea ta si talentul cu care explici si motivezi (si chiar il ai!) ma determini sa imi doresc mult mai mult!
    Multumesc pentru modul in care, prin aceasta relatare merg sa adorm foarte increzatoare(ca sunt capabila si eu de multe), motivata (sa continui sa alerg si eu de acum) si vesela (ca te cunosc si ai asa impact placut)!
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti un OM puternic Mihai !! Ma bucur mult ca totul a decurs asa cum tu ai programat (NLP). Multe izbanzi te asteapta deja.Desi pare ca e pur egoism calauzestete dupa - atitudinea sanatoasa - " mai inati EU" vei sesiza ca aparentul egoism nu egista de fapt. Daca tie-ti v-a fi bine implicit si celorlalti apropiati le v-a fi bine !!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună ziua tuturor,
    Vindem un rinichi. A salva o viață și de a câștiga bani.
    Vrei sa iti vinzi rinichi pentru a salva o viață?
    Sunteți în căutarea pentru o oportunitate de a vinde rinichi pentru un
    pret bun? Aceasta este o oportunitate pentru tine
    de a vinde rinichi pentru 600.000 de lire si mai sus. Toate
    furnizorii interesați trebuie să contacteze DR. HANADEX unul
    chirurg si consultant nefrolog Hanadex SPITAL Pentru mai multe detalii
    informatii contactati-ne prin e-mail: hanandexspecialist@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Vindem un rinichi. A salva vieți și de a face bani. El vrea să-și vândă un rinichi pentru a salva viața? Sunteți în căutarea pentru o oportunitate de a vinde un rinichi pentru un pret bun? Aceasta este o oportunitate de a vinde pentru $ 500,000,00 dolari. furnizorii interesați trebuie să contacteze DR. KATE ADAMS chirurg si consultant nefrolog ST. SPITALUL ADAMS. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: kateadams946@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ati venit la KATEADAMSSGENERALHOSPITAL dacă sunteţi interesat în vânzarea lui rinichi pentru a depăşi toate problemele tale financiare nu oferă gratuit, obligația de a asista pacienţii internaţionale să caute tratament medical de clasă mondială. Vrei să cumpere un rinichi sau de a vinde rinichi ta? În căutarea pentru o oportunitate de a vinde lui rinichi pentru bani din cauza pauză financiar în jos şi nu ştiu ce să fac, vă rugăm să Contactati-ne azi si va vom oferta vă sumă bună de bani pentru rinichi sale se specializează în tratamentul medical de primă clasă, cum ar fi Chirurgie cardiaca, chirurgie de fuziune spinarii, maneca mastectomie chirurgie şi alte surgeries.help mare masina ta si contactati-ne prin intermediul telefonului mobil : Email:kateadams946@mail.com
    Ne aşteptăm ca norocul bun raspuns urgent

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutari

    Donator de rinichi Necesitatea urgentă
    Ești în datorii? Ai nevoie pentru a ridica numerar pentru costurile de ingrijire a sanatatii sau a datoriilor de plată sau într-o stare de defalcare financiară? Aștepta! Luați în considerare vânzarea de rinichi ca o optiune. Daca doriti sa vinzi rinichi astazi. Mesajul ne immediately.A de rinichi este cumpărat pentru o sumă maximă de fundație $ 500,000.00US Dollars.The National cumpără în prezent numele kidney.My sănătos este Dr donald henry, sunt un nefrolog in rinichi National Spitalul hospital.Our este specializat in chirurgie renala si de asemenea, avem de a face cu cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzător de viață. Ne sunt situate în India, Canada, Marea Britanie, Turcia, Statele Unite ale Americii, Malaezia, Africa de Sud, etc Dacă sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail: Dr_henrydonald@doctor.com
    Au nevoie de donatori geniune

    Se așteaptă ... dumneavoastră răspunde.

    Toate cele bune….
    Dr donald henry

    RăspundețiȘtergere
  13. Salutari

    Donator de rinichi Necesitatea urgentă
    Ești în datorii? Ai nevoie pentru a ridica numerar pentru costurile de ingrijire a sanatatii sau a datoriilor de plată sau într-o stare de defalcare financiară? Aștepta! Luați în considerare vânzarea de rinichi ca o optiune. Daca doriti sa vinzi rinichi astazi. Mesajul ne immediately.A de rinichi este cumpărat pentru o sumă maximă de fundație $ 500,000.00US Dollars.The National cumpără în prezent numele kidney.My sănătos este Dr donald henry, sunt un nefrolog in rinichi National Spitalul hospital.Our este specializat in chirurgie renala si de asemenea, avem de a face cu cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzător de viață. Ne sunt situate în India, Canada, Marea Britanie, Turcia, Statele Unite ale Americii, Malaezia, Africa de Sud, etc Dacă sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail: Dr_henrydonald@doctor.com
    Au nevoie de donatori geniune

    Se așteaptă ... dumneavoastră răspunde.

    Toate cele bune….
    Dr donald henry

    RăspundețiȘtergere
  14. buna,
    Sunt Dr. Alex după numele unui nefrologie, eu sunt un doctor al spitalului de predare UBTH, suntem specializati in transplant de rinichi,
    Esti sănătos și caută o oportunitate de a vinde rinichiul, aici este sansa vom cumpăra diferite tipuri ale corpului, cum ar fi rinichi, vom cumpăra un singur rinichi pentru un maxim de $ 300,000,00, așa că, dacă sunteți interesat de vânzare a ta .
    vă rugăm să nu ezitați ne pe e-mail, Dralexspeciallist@gmail.com
    multumesc pentru Cooperare
    Salutari:
    Dr. Alex

    RăspundețiȘtergere
  15. Doriți să cumpere un rinichi sau pe care doriți să-și vândă dvs. de
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
    din cauza pauză financiară în jos și nu știi ce să
    nu, atunci contactați-ne azi si va vom oferi un raport excelent
    suma de bani pentru rinichi. Numele meu este doctor Greg,
    sunt
    Nefrolog in PREMIER INTERNATIONAL Medicaid. Clinica noastra este
    specializat in chirurgie renala si, de asemenea, avem de a face cu
    cumpărare
    și transplantul de rinichi cu o vie
    donator corespunzător.
    Ne sunt situate în România, Nigeria, Spania, Mexic, Statele Unite ale Americii, Malaezia.
    În cazul în care sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu
    ezitati sa ne contactati prin e-mail.
    E-mail: premiermedicaidinternacional@yandex.com

    Toate cele bune
    Dr. Greg.

    RăspundețiȘtergere
  16. Soția mea a fost suferă de cancer tiroidian, care a fost confirmat a fi etapa a patra, doctorul mi-a spus că a fost puțin el nu a putut, deoarece ea nu răspunde la tratament, dar un prieten de-al meu a venit să ne salveze prin comanda acest ulei de canabis de la Dr Mustafa sulita pe care a spus el a fost ajutat unele lupta pacient impotriva cancerului, de diferite tipuri, astfel ne-am decis să-i dea o șansă, până în prezent soția mea se îmbunătățește perfect foarte bine și în prezent, ea poate merge în jurul casei de una singură. M-am simtit necesar sa i las pe alții care suferă de această boală acută că, odată ce ai un ulei bun de canabis poate da într-adevăr una oa doua șansă de sunet de viață. din întâmplare, dacă se întâmplă să fie nevoie de acest canabis ulei de vă puteți contacta Dr Mustafa care a furnizat eu și soția mea cu acest e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com

    EL FIX PROBLEME ÎN URMA TUTUROR PESTE GLOBE ON:

    1. Obținerea de iubitul sau soțul înapoi
    2. antiglonț spirituală
    3. Formarea
    4. Bani vraja
    5. vraja de viață lungă
    6. Prosperitate vraja
    7. Protecție vraja
    8. Ia-o vrajă de locuri de muncă
    9. A deveni un manager de vraja
    10. Ia un împrumut imens, fără a plăti nici o taxă de vraja
    11. Obținerea banii înapoi înșelătorie
    12. Copii vraja
    13. Sarcina vraja
    14. Libertatea vraja
    15. Dragostea vraja
    16, vraja dispariție
    17. vraja uman invizibil
    18. Succesul sau treci vraja
    19. Căsătoria vraja
    20. vraja Avenging
    21. Popularitate vraja
    22. Uciderea vraja
    23. Cancerul vraja
    24. vraja putere supranaturală
    25. nebunie vraja
    26. Casa gratuit ce vraja împrumut
    27. vraja Producere de filme și filme
    28. Hiv / SIDA, vraja
    29. Tuberculoza vraja
    30. Loose greutate si vraja

    contactați-mă de oricare dintre aceste probleme ca am solutie la toate ... E-MAIL ESTE ADRESA MEA: dr.mustafa86@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. URGENT ...........


    O zi bună, Vrei să cumpere un rinichi sau vrei sa vinzi rinichi? Sunteți în căutare de o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani din cauza defalcare financiară în jos și nu știu ce să facă, contactați-ne astăzi și vă vom oferi sumă bună pentru rinichi. Numele meu este doctor credință williams Sunt un nefrolog la credință Medical Center. Clinica noastra este specializata in chirurgie rinichi si, de asemenea, face cu achiziționarea de transplant de rinichi cu donator viu corespunzătoare. Ne sunt situate în India, Turcia, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Malaezia. Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi va rugam sa nu ezitati sa ne contactati prin e-mail. E-mail:
    faithwilliams633@gmail.com sau ce este aplicația 2348166843941

    Salutări calde. Dr. credință williams.

    RăspundețiȘtergere
  18. Read Up My Story Today as my story is a very special and unique one as is not like the numerous advert you always see online and also I want to be 100% sincere and truthful to you that there can never be any other online spell caster that can help you bring back your EX BACK to you other than DR OTIS DARKO as he alone is 100% effective,dynamic and very reliable as 99.9% of other spell casters are not for real and can never help you solve your problems at all instead they will complicate your present condition OK SO BE WISE AND ALSO BE WARNED AND CONTACT DR OTIS DARKO TODAY... MY OWN LIFE STORY / EXPERIENCES IS BELOW:


    My Name is Alan Pratte, From USA. I wish to share my testimonies with the general public about what this man called Dr OTIS DARKO has just done for me , this man has just brought back my lost Ex WIFE to me with his great spell, I was married to this woman called Sharon we were together for a long time and we loved our self’s but when I was unable to make her pregnant for me and also give her al she needs she left me and told me she can’t continue anymore then I was now looking for ways to get her back until a friend of mine told me about this man and gave his contact email: otisdarko60@yahoo.com then you won't believe this when I contacted this man on my problems he prepared this spell cast and bring my lost WIFE back, and after a month she became pregnant for me because he gave me some herbs to take also and when she went for a test and the result stated that she was pregnant am happy today am a FATHER of a baby girl, thank you once again the great DR OTIS DARKO for what you have done for me, if you are out there passing through any of this problems listed below:

    (1) If you want your ex back.
    (2) if you always have bad dreams.
    (3) You want to be promoted in your office.
    (4) You want women/men to run after you.
    (5) If you want a child/PREGNANCY SPELL.
    (6) You want to be rich.
    (7) You want to tie your husband/wife to be
    yours forever.
    (8) If you need financial assistance.
    (9) How you been scammed and you want to recover you lost money.
    (10)Stop Divorce
    (11) CURE TO ALL KIND OF SICKNESS/DISEASES HERE
    (12) Winning of lottery
    (13) Cure To Hiv/Aids
    (14) LOTTERY/LOTTO SPELL WINNING
    (15) CURE TO HERPES AND ANY OTHER SEXUALLY TRANSMITTED DISEASES AT ALL...
    (16) HAVE YOU BEEN SCAMMED BEFORE AND NEEDS TO RECOVER ALL THE DOLLARS/MONEY YOU LOST TO THESE FRAUDSTER ???.. CONTACT OTIS DARKO AS HE HELPED MY FRIEND CALLED LEONARD CAPTAIN FROM USA TO RECOVER BACK THE SUM OF $300,000.00 DOLLARS HE LOST TO SCAMMERS ONLINE

    Email... otisdarko60@yahoo.com...... YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    RăspundețiȘtergere
  19. To je informirati opću javnu muški ili ženski, koji su zdravi i 100% ozbiljan u prodaji bubreg treba hitno obratiti dr Collins bolnica e-mail: doctorcollins3@gmail.com | jer imamo mnogo pacijenata koji su trenutno u potreba za transplantaciju bubrega, tražite priliku da proda bubreg za novac zbog financijske pauze dolje, a mi ćemo osigurati 800,000USD $ za njegov bubreg. i mi imamo lijek za HIV / pomoć ako vam je potrebna lijek i samo nam e-mail sada, EMAIL: doctorcollins3@gmail.com .. koliko-app broj 2348108439977 hvala.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna,

    Cauti un împrumut de consolidare a datoriei, negarantate de împrumut, împrumut de afaceri, de împrumut acasă, credit auto, student împrumut, credit de nevoi personale, de capital de risc, etc! Sunt un creditor privat, am acorda credite pentru companii și persoane fizice, la viteză redusă și rata dobânzii la prețuri accesibile de 2%. e-mail: morrisloanfrom@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. buna,
    Sunt Dr. Alex dupa numele unui nefrologie, eu sunt un medic al spitalului de predare UBTH, suntem specializati in transplant de rinichi,
    Sunteți sănătos și căutați o oportunitate de a vinde rinichiul, aici este sansa vom cumpăra diferite tipuri ale corpului, cum ar fi rinichi, vom cumpăra un singur rinichi pentru un maxim de $ 300,000,00, așa că, dacă sunteți interesat de vânzare a ta .
    vă rugăm să nu ezitați ne pe e-mail, dralexspeciallist@gmail.com sau WhatsApp ne pe +2348162029187
    multumesc pentru Cooperare
    Salutari:
    Dr. Alex

    RăspundețiȘtergere
  22. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi?
    rinichi? Căutați o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
    Din cauza descompunerii financiare și nu știți ce să faceți
    Faceți-ne, contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    Suma de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Greg,
    Sunt un nefrolog în PREMIER MEDICAID INTERNATIONAL. Clinica noastră este
    Specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de asemenea
    Cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață an
    Donator corespunzător.
    Suntem situați în R, Nigeria, Spania, Mexic, SUA, Malaezia.
    Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, vă rog să nu faceți asta
    Ezitați să ne contactați prin e-mail.
    Email: premiermedicaidinternacional@yandex.com

    Toate cele bune
    Dr Greg.

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Dr Akpabio. Am suferit de probleme de rupere cu diferiți băieți. A trebuit să contactez vrăjitorul. Steve era pe punctul de a mă lăsa pentru o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl voi putea întoarce și-l voi face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr Akpabio este un om atat de frumos, el ma ajutat si eu cu problemele mele de sanatate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com
    Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele:
    (1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
    {2} Dacă căutați un loc de muncă.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie.
    (8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului.
    (9) Vraja de afaceri.
    (10) Numerele câștigătoare la loterie.
    (11) Adu-ți înapoi Dragostea și multe altele.
    Îl puteți contacta prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau ce-l scrie: +234 906 167 0869

    RăspundețiȘtergere
  24. Ești în datorii? Trebuie să strângeți bani în bani pentru costurile de îngrijire a sănătății sau salarizare sau într-o defalcare financiară? Aștepta! Luați în considerare posibilitatea vânzării rinichilor ca opțiune. Dacă vrei să-ți vinzi rinichiul astăzi. Mesajul este imediat. Un rinichi este cumpărat pentru o sumă maximă de 400.000 USD USD. Fundația Națională cumpără în prezent rinichi sănătoși. Numele meu este Dr. James Ben, eu sunt un nefrolog de rinichi la spitalul național hospital.Our este specializat în chirurgia renală Și, de asemenea, Avem de-a face cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator de viață adecvat. Suntem în India, Canada, Marea Britanie, Turcia, SUA, Malaezia, Africa de Sud etc. Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să ne contactați prin e-mail:
    jamesben614@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Vinde un rinichi. Salvați vieți și faceți bani. Vrea să-și vândă rinichiul pentru a salva viața? Căutați o oportunitate de a vinde un rinichi la un preț bun? Aceasta este o oportunitate de a vinde pentru suma de 500.000 de dolari. Furnizorii interesați ar trebui să contacteze medicul spitalului DR.Johns Hopkins și consultantul nefrologist ST.Johns Hopkins Hospital. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: stjohnshopkins@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Doc James
    Buna, Numele meu este dr. James James de la Universitatea din Benin
    Spital, sunt specialist în chirurgia de organe și avem de-a face cu
    Cumpărarea de organe de la oameni care doresc să vândă și ne aflăm în
    Nigeria, Statele Unite ale Americii și în Malaezia, dar sediul central se află în Nigeria. dacă
    Sunteți interesat (ă) să vă vindeți Rinichiul sau să vindeți orice parte din dvs.
    Corp organ Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe informații. Contactați-ne prin
    E-mail: jameshenryhome@gmail.com
    Adaugă-mă pe ceapă +2348110133466
    Sperând să audă de la tine.
    Salutari,
    Dr. James
    CEO
    UNIVERSITATEA DIN BENIN SPITALUL DE PREDARE.

    RăspundețiȘtergere
  27. Noi oferim împrumuturi urgente Aici toată problema cu privire la împrumut este rezolvată între o perioadă scurtă de timp cu o rată a dobânzii scăzută de 3% și o durată mai mare de 20 de ani ce așteptați să aplicați acum și să vă rezolvați problema sau să începeți o afacere cu Diverse facturi ne trimiteți un e-mail acum la jameshenryloancompany40@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Bună tuturor, spun acest lucru pentru că nu mai pot să-l păstrez la sine, acum că sunt mai bun și mai puternic, am făcut o operație în India acum două luni după ce un prieten de-al meu ma direcționat la spitalul specializat PYRAMID că cumpără rinichi uman nu l-am crezut până nu i-am contactat pentru a-mi confirma sinele, nici măcar n-am crezut la început, pentru că mi sa spus să mă înregistrez la NKF cu o sumă pe care nici măcar nu am avut-o în acel moment. informații în care să știe cât de gravă sunt. Îmi dau o asigurare că mi-ar plăti 500.000 de dolari, cărora mi-a fost plătită jumătate din bani înainte de a pleca în India pentru operațiunea care este
    suma totală de $ 500,000.00 dolari după ce am plătit comisionul de înregistrare la NKF. Spun asta pentru că vreau toți cei care le doresc cu adevărat să fie donatori de rinichi pentru a le contacta pe e-mail de mai jos. Contactați-le și veți vedea un rezultat bun din ceea ce doriți să știu despre ce vorbesc.

    pyramidmedicalcenter@gmail.com
    WhatsApp + 2349054872932
    CENTRUL MEDICAL PYRAMID

    RăspundețiȘtergere
  29. Bună tuturor, spun acest lucru pentru că nu mai pot să-l păstrez la sine, acum că sunt mai bun și mai puternic, am făcut o operație în India acum două luni după ce un prieten de-al meu ma direcționat la spitalul specializat PYRAMID că cumpără rinichi uman nu l-am crezut până nu i-am contactat pentru a-mi confirma sinele, nici măcar n-am crezut la început, pentru că mi sa spus să mă înregistrez la NKF cu o sumă pe care nici măcar nu am avut-o în acel moment. informații în care să știe cât de gravă sunt. Îmi dau o asigurare că mi-ar plăti 500.000 de dolari, cărora mi-a fost plătită jumătate din bani înainte de a pleca în India pentru operațiunea care este
    suma totală de $ 500,000.00 dolari după ce am plătit comisionul de înregistrare la NKF. Spun asta pentru că vreau toți cei care le doresc cu adevărat să fie donatori de rinichi pentru a le contacta pe e-mail de mai jos. Contactați-le și veți vedea un rezultat bun din ceea ce doriți să știu despre ce vorbesc.

    pyramidmedicalcenter@gmail.com
    WhatsApp + 2349054872932
    CENTRUL MEDICAL PYRAMID

    RăspundețiȘtergere
  30. GARANTIE TRUST LOANS LIMITED

    Draga Împrumutat,

    Aveți nevoie de obținerea imediată a împrumutului legitim a fost întotdeauna o mare problemă pentru nevoile financiare ale clienților. Problema creditelor și a securității este ceva ce consumatorii sunt din ce în ce mai preocupați de căutarea unui împrumut de la un creditor legal. Rata dobânzii la împrumutul meu este de 2%, iar suma minimă pe care o veți rambursa un împrumut de 25.000 € este, de ce este suma maximă de 500.000.000,00 €. Dacă doriți să obțineți asistență financiară, vă rugăm să ne contactați astăzi: guaranteeetrustloan24hours@gmail.com

    Cerere de împrumut

    Numele beneficiarului: .........
    Beneficiarul adresei: ..........
    Țară:.........
    Stat:....... ..
    Oraș:.........
    Cod postal:.........
    Număr de telefon:...... ...
    Fax:.........
    Data de nastere:.........
    Sex: .........
    Starea civilă:.........
    Profesie: ...... ......
    Suma cerută: ......
    Scopul împrumutului: .........
    Durata creditului / împrumutului: .........


    De îndată ce ați completat detaliile de mai sus vor fi transmise către noi
    Protocolul / verificarea departamentului pentru revizuirea imediată și continuă
    procesarea aplicațiilor.
    Universitatea din Dammam

    Director de Sucursala: Mrs. Guarantee Trust Loan GTL
    Adresa de e-mail: guaranteeetrustloan24hours@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Draga Împrumutat,

    Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoria sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (loanageorge11@gmail.com)


    APLICAȚII DE DATE


    1) Denumirea ...........................

    2) Țara .......................

    3) Adresa ......................

    4) Sexul ........................

    5) Starea civilă .............

    6) Lucrul ................

    7) Numărul de telefon ...........

    8) Poziția la locul de muncă .....

    9) Venit lunar ....................

    10) Total împrumut .........

    11) Durata împrumutului .....

    12) împrumut de destinație ..................

    13) Data nașterii ........................

    De îndată ce ați completat detaliile de mai sus vor fi transmise către noi
    Protocolul / verificarea departamentului pentru revizuirea imediată și continuă
    procesarea aplicațiilor.
    Universitatea din Dammam

    Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  32. Numele meu este Wulan Sari, din România, promit să împărtășesc această mărturie pentru Dumnezeu în viața mea. Acum 2 săptămâni, aveam nevoie disperată de bani, așa că am aplicat pentru un împrumut, apoi mi-am găsit mâna gresită care se pretindea a fi creditori buni ai împrumuturilor din întreaga lume, fără să știe că erau toți escrocii. Ei au colectat 2500 EURO de la mine și au refuzat să-mi trimită împrumutul meu pentru care am cerut. Am fost foarte confuz și frustrat am devenit bețiv, într-o zi credincioasă am mers la bar pentru a bea și apoi am întâlnit un vechi prieten, i-am spus tot ce mi sa întâmplat, apoi în acest proces ma introduce la doamna Loana George CEO al Garantee Trust Loan LTD, unde a primit un împrumut de aproximativ 56.000,00 EURO. apoi îmi dă e-mailul loanageorge11@gmail.com și o contactez imediat când am ajuns acasă, mi-a spus regulile și regulamentele și am urmat, după ce am procesat documentele în mai puțin de 24 de ore, am primit împrumutul meu de 42.000,00 EURO. .. Sunt sigur că el va fi, de asemenea, fericit să vă ajute, deci dacă sunteți interesat de un împrumut, puteți, de asemenea, să o contactați la adresa de e-mail: loanageorge11@gmail.com

    Și puteți, de asemenea, să mă contactați pentru orice informații suplimentare de la sariulan3600@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Bună tuturor.


    Numele meu este Dr Kate Adams, sunt un frenolog în Spitalul Adams. Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm, de asemenea, cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în Dubai, Turcia, SUA, Malaezia. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: kateadams946@hotmail.com

    Cu respect
    Dr. Kate Adams
    Număr de telefon: +2348146161694

    RăspundețiȘtergere
  34. Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați încercat să obțineți vreun fel de împrumut? apoi aplicați acum la (carlosellisonfinance@gmail.com) dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Împrumutul este oferit aici la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Contactați-ne acum dacă sunteți interesat. *

    RăspundețiȘtergere
  35. Bună ziua Email: pretprot20@gmail.com
    Am oferi împrumuturi variind de la 2000€ la 1.500.000€ pentru oricine poate plăti înapoi cu interes peste tot în lume, pentru o rambursare a 1 la 30 de ani. Pentru fiecare persoană interesată plz spune-mi valoarea aveţi nevoie şi durata de rambursare. e-mail: pretprot20@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Bună ziua Email: pretprot20@gmail.com
    Am oferi împrumuturi variind de la 2000€ la 1.500.000€ pentru oricine poate plăti înapoi cu interes peste tot în lume, pentru o rambursare a 1 la 30 de ani. Pentru fiecare persoană interesată plz spune-mi valoarea aveţi nevoie şi durata de rambursare. e-mail: pretprot20@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Bună ziua Email: pretprot20@gmail.com
    Am oferi împrumuturi variind de la 2000€ la 1.500.000€ pentru oricine poate plăti înapoi cu interes peste tot în lume, pentru o rambursare a 1 la 30 de ani. Pentru fiecare persoană interesată plz spune-mi valoarea aveţi nevoie şi durata de rambursare. e-mail: pretprot20@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna,
    Căutați un împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Garanție împrumut de încredere Compania acordă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: sariwulan3600@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  39. BINE ATI VENIT LA COMPANIE DE ÎMPRUMUT "AVANT CREDIT".
    Căutați un împrumut autentic? Sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! "AVANT CREDIT" oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Acordăm o sumă maximă de 500.000.000,00 în următoarea monedă: Dolari SUA, Euro și Marii Britanii Mari. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul (sarahmichael385@gmail.com)
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  40. Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor fals, dar vreau să știți că suntem o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane fizice precum și organizații care au intenții de renovare, datorii Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi diferitelor persoane fizice și firme din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.
    Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici pentru a rezolva toate problemele tale financiare, un lucru din trecut.
    Împrumuturile noastre pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru o investiție de afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și că vom fi dispuși să împrumutăm. Vă rugăm să ne contactați astăzi prin adresa de e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com)
    Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.
    Suma maximă pe care o împrumută este de 520.000.000,00 în următoarele
    Moneda: Statele Unite, Euro și Marea Britanie
    DATA APLICATĂ
    1) Numele complet: ............................................. ...............................
    2) Țara: .............................................. ..................................
    3) Adresa: .............................................. ..................................
    4) Statul: .............................................. .......................................
    5) Sex: .............................................. ....................................
    6) Starea civilă: ............................................. .........................
    7) Ocupația: .............................................. ............................
    8) Numărul de telefon: ............................................. .......................
    9) Poziția curentă a postului: ....................................
    10) Venit lunar: ............................................. ...........................
    11) Suma creditului solicitat: ........................................... ................
    12) Durata împrumutului: ............................................. ...........................
    13) Scopul creditului: ........................................... ..........................
    14) Religia: .............................................. ........................................
    15) Ați aplicat înainte: ........................................... ...............
    16) Data nașterii: .......................................... .. ...................

    RăspundețiȘtergere
  41. O zi buna,

    Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți gata să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi

    * Imprumut personal
    * Împrumut de afaceri
    * Împrumut de capital propriu
    * Împrumut de consolidare a datoriei

    Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: Mrs. Loana George (loanageorge11@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  42. Dragă domnule doamnă,

    Vrei să-ți vinzi rinichiul? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună pentru Rinichi. Numele meu este DR Gomez, un nefrolog în CLINICA LORENA KIDNEY. Ne-am specializat în Chirurgie Rinichi și ne ocupăm, de asemenea, cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia, Indonezia, Ghana, Polonia, Spania. Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail: (DRGOMEZJOHNSON27@GMAIL.COM)

    RăspundețiȘtergere

  43. Good Day Dear Loan Seeker,

    *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans
    We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

    Loan application form:
    Full Name:....................
    Country:.....................
    State:..............
    City:..............
    Sex:.........................
    Phone Number:...........
    Loan Amount :...........
    Monthly income:..........
    Occupation:................... ....
    Loan Period:....................... ................
    Purpose of Loan:......................... ...........
    E-mail address:...................... ................
    Have You Applied Before?....................

    CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com
    CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    **Are you financially squeezed?
    **Do you seek funds to pay off credits and debts?
    **Do you seek finance to set up your own business?
    **Are you in need of private or business loans for various purposes?
    **Do you seek loans to carry out large projects?

    Loan application form:
    Full Name:....................
    Country:.....................
    State:..............
    City:..............
    Sex:.........................
    Phone Number:...........
    Loan Amount :...........
    Monthly income:..........
    Occupation:................... ....
    Loan Period:....................... ................
    Purpose of Loan:......................... ...........
    E-mail address:...................... ................
    Have You Applied Before?....................


    CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com
    CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    RăspundețiȘtergere
  44. Attention! Attention!! Attention!!!,

    Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs. Vasquez Reynolds

    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com How long will it be financed? After submitting the application *** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs. Vasquez Reynolds

    RăspundețiȘtergere
  45. Bună ziua tuturor,
    Vinde un rinichi. Salvați o viață și câștigați bani, Am doctor hanadex un specialist pentru achiziționarea de rinichi Vrei să-ți vinzi rinichiul pentru a salva o viață? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul la un preț bun pentru a vă putea plăti datoria? este o oportunitate pentru dvs. să vă vindeți rinichiul pentru 600.000 de pasi și mai sus. Toți donatorii interesați ar trebui să contacteze echipa noastră Pentru mai multe informații prin e-mail: hanandexspecialist@gmail.com Sau ce aplicație +2348166843941 Asigurați-vă că nu ezitați să ne contactați pentru că vom fi siguri că vom lucra cu dvs. că vă place să faceți afaceri cu noi.

    E-mail: hanandexspecialist@gmail.com

    Salutari

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna,
    Sunteți locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. la tot personalul sau persoane, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar de urgență imediat sau de stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, credite personale, credite auto, credite de afaceri / investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să gândesc la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: sariwulan3600@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  47. Ai nevoie de un împrumut rapid? Vă pot ajuta să obțineți un împrumut în termen de 48 de ore. E-mail: bishopf21loan@gmail.com

    Am emis un împrumut de cel puțin 5000 de euro la peste 800 de milioane de euro.
    Vă ofer diferite tipuri de împrumuturi. De ce împrumut aveți nevoie?

    (1) împrumut de afaceri --- pentru proprietarii de magazine, comercianții cu amănuntul și comercianții cu ridicata

    (2) Credite de afaceri mari --- pentru LLC și industrie

    (3) Împrumuturi ipotecare --- pentru a cumpăra o casă sau pentru a renova o casă

    (4) Împrumut agricol --- Împrumut pentru proprietarii de exploatații agricole

    (5) Împrumut auto --- Împrumut auto

    (6) Împrumut de sănătate --- pentru operații medicale

    (7) Împrumut de consolidare a datoriei - pentru a rambursa împrumutul vechi

    (8.) împrumuturi personale --- credite pentru nevoi personale

    Te pot ajuta cu un împrumut. E-mail: bishopf21loan@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  48. Aveți nevoie de o împrumut dacă vi se aplică acum.

    Oferim împrumuturi și servicii financiare de orice fel. Împrumutul nostru variază de la afaceri la împrumuturi personale sau condiții pe termen lung sau scurt, cu dobânzi favorabile (2%). Procesul nostru de împrumut este foarte rapid și sigur, cu garanții. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vizitați-ne la adresa noastră de e-mail; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) vă rugăm să ne comunicați suma împrumutului de care aveți nevoie și să doriți durata împrumutului. Noi sper sa ne mai auzim. Puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail de mai jos. Luiscarlosfinance@outlook.com

    NOTĂ: toate e-mail-urile ar trebui să fie transmise la: Luiscarlosfinance@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  49. O zi buna,

    Numele meu este Julia Simon din Malaezia, vreau să folosesc acest suport pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, am solicitat un împrumut de aproximativ 120.000 dolari de la o femeie din Turcia și am pierdut aproximativ 5.000 dolari fără a lua împrumuturi , au cerut din nou și din nou costul, eu plătesc aproape 5.000 de dolari încă nu am primit un împrumut, mi-au arătat de două ori două femei diferite în Germania, voi continua să păstrez speranța în Dumnezeu Atotputernic pe care o voi întâlni persoana potrivită într-o zi, pentru că am fost respinsă de bancă aici în Malaezia.

    Dumnezeu să fie gloria, în ianuarie 2017. Prietenul meu mi-a prezentat-o ​​pe o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, CEO al GARANTEE TRUST LOAN, și am aplicat pentru 100.000 de dolari Am crezut că este o glumă și o fraudă, dar am primit împrumutul meu mai puțin de 24 de ore numai 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la a deveni săraci. Așadar, vreau să folosesc această ocazie pentru a-mi sfătui pe ceilalți malaysieni că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați- Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate.

    RăspundețiȘtergere
  50. O zi buna,
      Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de $ 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal; mrsmelissaloanfinance@outlook.com pentru mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere
  51. Bună ziua aveți nevoie de un împrumut, aveți nevoie de un împrumut de împrumut sau împrumut de afaceri sau de împrumut pentru a vă aduce acasă înapoi sau doriți să cumpărați o locuință nouă sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă achita facturile dacă da contactați-mă prin e-mail larrysimthloan@gmail.com

    mulțumire
    Dl Larry Smith

    RăspundețiȘtergere
  52. Împrumut și investiții pentru toți
    Bună ziua domnule / doamnă
    Cum esti tu si familia ta? Sper că totul este bine pentru voi toți.
    Sunt doamna JASMINE STRATMAN, sunt din Franța,
    Am primit contactul dvs. din anul? profesional, eu
    scrieți pentru a solicita serviciului dvs. să creeze un nou loc de muncă
    asistent personal în țara dvs. Veți fi responsabil pentru
    gestionarea speranței mele personale de activitate în partid
    activ în timp ce voi fi responsabil pentru partea financiară. eu
    ar dori să cunoască echipamentele necesare pentru a investi
    țara voastră, voi aștepta acceptarea dvs. de a mă ajuta în mine
    planuri de investiții în țara dvs. Voi trimite toate
    detalii pentru dvs. imediat ce confirmați cererea mea. Te rog,
    este o scrisoare confidențială. Aștept un răspuns
    favorabile. Cu sinceritate, puteți să mă contactați prin acest e-mail pentru mai multe informații.
    Vă mulțumim că ați fost contactat de mine: pinotmolnari@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esti
    căutând o oportunitate de a vinde copilul dvs. pentru bani din cauza
    defalcare economică și nu știți ce să faceți, vă rugăm să ne contactați
    astăzi și vă vom oferi o cantitate bună de rinichi. Numele meu este
    Doctorul Daniel este un nefrolog în cadrul Centrului Medical UBTH. Al nostru
    Clinica este specializată în chirurgia renală și suntem de asemenea în legătură cu cumpărarea
    și transplantul de rinichi, trăind un donator corespunzător.
    Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti
    interesați de vânzarea sau cumpărarea de rinichi, nu ezitați să
    contactați-ne prin e-mail.

    E-mail: Doctordaniel95@outlook.com sau Doctordanielben@gmail.com
    Cu sinceritate.
    Dr. Daniel.

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna,
    * Aveți finanțare proastă?
    * Căutați investiții sau împrumuturi personale?
    * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile?
    * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă

    Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit.
    "REGINA FINANCE" este aici pentru a pune zâmbetul financiar pe fata ta,
    Contactați-ne prin e-mail la: (reginafinance90@gmail.com).

    Noi oferim tot felul de împrumuturi inclusiv

    -Business Împrumuturi
    -Împrumuturi ipotecare
    -Imprumuturi personale
    - Credite pentru studenți
      la o rată a dobânzii superlativă. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputate, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.
    Contactați-ne prin e-mail la: (reginafinance90@gmail.com).

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna,
    * Aveți finanțare proastă?
    * Căutați investiții sau împrumuturi personale?
    * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile?
    * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă

    Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit.
    "REGINA FINANCE" este aici pentru a pune zâmbetul financiar pe fata ta,
    Contactați-ne prin e-mail la: (reginafinance90@gmail.com).

    Noi oferim tot felul de împrumuturi inclusiv

    -Business Împrumuturi
    -Împrumuturi ipotecare
    -Imprumuturi personale
    - Credite pentru studenți
      la o rată a dobânzii superlativă. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputate, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.
    Contactați-ne prin e-mail la: (reginafinance90@gmail.com).

    RăspundețiȘtergere
  56. Căutați o companie privată respectabilă și acreditată care oferă împrumuturi pe viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați refuzat băncile și alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu cereți mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate dificultățile financiare realizate de un lucru din trecut. Noi împrumutăm fonduri persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc această mass-media pentru a vă informa că oferim suport fiabil și pentru clienți și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
    Deci trimiteți-ne un e-mail la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a vă înscrie pentru un împrumut.

    RăspundețiȘtergere
  57. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ urmatoarele: -
    * Credite pentru investitori
    * Consolidarea datoriilor
    * Al doilea ipotecar
    * Credite de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Nici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți prompt la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  58. Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul
    (augustaibramhim11@gmail.com)

      APPLICATION DATA
    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  59. KAKO DOBITI POTVRDU ZAJMOVA @ 2% KAMATNE KAMATE

    Nisam bio siguran u dobivanje pravne kreditne zajmodavca na internetu. Ali kad se više nisam mogao suočiti s dugom, moj sin je bio na bolničkom ležaju za kirurški zahvat koji uključuje ogroman novac, a ja sam također trebao nešto novca za refinanciranje i dobivanje dobrog doma onda imam tražiti pomoć od prijatelja i kada više nema nade, odlučit ću otići na mrežu kako bih potražio zajam i pronašao sam JOHN WILLIAMS FUNDS (johnwilliamstrustfirm@gmail.com) s 2% kamatnom stopom i odmah primijenio s mojim detaljima prema uputama. U roku od sedam dana od moje prijave on je ožišao moj iznos kredita bez skrivenih troškova i mogao bih se brinuti o mom sinu medicinskim računima, obnoviti zakupninu i isplatiti dug. Ja ću savjetovati sve tražitelje kredita da kontaktirate JOHN WILLIAMS FUNDS johnwilliamstrustfirm@gmail.com Za jednostavnu i sigurnu transakciju

    RăspundețiȘtergere
  60. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Ești
    caută o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani din cauza
    financiar rupt și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne
    astăzi și trebuie să vă oferim o sumă bună pentru rinichi. Numele meu este
    Dr. Daniel este un nefrolog la Centrul Medical UBTH. Al nostru
    Clinica este specializată în Chirurgie renală și avem de-a face cu achiziția
    și transplantul de rinichi trăind un donator corespunzător.
    Suntem situați în India, în Turcia, în Nigeria, în SUA, în Malaezia. Daca esti
    interesați de vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să
    Vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

    E-mail: Doctordaniel95@outlook.com sau Doctordanielben@gmail.com
    Numărul de numărul de telefon; 2349028230916.

    Salutari.
    Dr. Daniel.

    RăspundețiȘtergere
  61. Bună ziua tuturor,
    Vinde un rinichi. Salvați o viață și câștigați bani, Am doctor hanadex un specialist pentru achiziționarea de rinichi Vrei să-ți vinzi rinichiul pentru a salva o viață? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul la un preț bun pentru a vă putea plăti datoria? este o oportunitate pentru dvs. să vă vindeți rinichiul pentru 600.000 de pasageri și mai sus. Toți donatorii interesați ar trebui să contacteze echipa noastră Pentru mai multe informații prin e-mail: hanandexspecialist@gmail.com Sau ce aplicație +15188970774 Asigurați-vă că nu ezitați să ne contactați pentru că vom fi siguri că vom lucra cu dvs. că vă place să faceți afaceri cu noi.

    E-mail: hanandexspecialist@gmail.com

    Salutari

    RăspundețiȘtergere
  62. Aveți nevoie de un împrumut rapid?
    Aveți nevoie de finanțare pentru afacerea dvs.?
    Aveți nevoie de bani de urgență pentru uz personal?
    Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv?
    Vrei o casă nouă?

    Contactați-ne astăzi: Freemanloanfinance@gmail.com
    www.freemanfinance.webs.com

    Obțineți împrumuturile acum, deoarece suntem autorizați și creditorii creditează la 2%. Serviciile noastre sunt rapide și foarte fiabile, deoarece aveți garanția obținerii împrumutului de îndată ce aplicați; împrumuturile sunt aprobate în termen de 30 de minute de la aplicare. Contactați-ne acum la (Freemanloanfinance@gmail.com) și obțineți împrumuturile dvs. astăzi.

    RăspundețiȘtergere
  63. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ urmatoarele: -
    * Credite pentru investitori
    *Consolidarea datoriilor
    * Al doilea ipotecar
    * Credite de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Nici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne informați exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți prompt la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  64. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ urmatoarele: -
    * Credite pentru investitori
    *Consolidarea datoriilor
    * Al doilea ipotecar
    * Credite de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Nici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți prompt la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  65. Bine ați venit la spitalul general din Toronto, spital specializat care cumpără rinichi ($ 570,000.00 dolari). Vrei să-ți vinzi rinichiul în schimbul banilor? Dacă da, atunci contactați doctorul Anthony Craig astăzi pentru a obține o tranzacție fiabilă și bună pentru bani buni și pentru o mai bună operație. Contactați-ne Via: torontogeneralhospital@aol.com

    Așteptând răspunsul dvs. ... ..
    Toate cele bune….
    Dr. Anthony Craig

    RăspundețiȘtergere
  66. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ urmatoarele: -
    * Credite pentru investitori
    *Consolidarea datoriilor
    * Al doilea ipotecar
    * Credite de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Nici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne informați exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți prompt la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  67. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ urmatoarele: -
    * Credite pentru investitori
    *Consolidarea datoriilor
    * Al doilea ipotecar
    * Credite de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Nici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți prompt la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  68. VREAȚI NICIODATĂ UN SOCIETATE DE ÎMPRUMUT A AFACERII?

    Am oferit peste 20 de miliarde de dolari în împrumuturi de afaceri pentru peste 30.000 de proprietari de afaceri la fel ca dumneavoastră. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi dreptul la împrumut de afaceri pentru a vă putea dezvolta afacerea. Serviciile noastre sunt rapide și fiabile, împrumuturile sunt aprobate în termen de 24 de ore de la aplicarea cu succes. Oferim credite de la o gamă minimă de 10.000 $ la un maxim de 1 miliard de dolari.

    Te afli într-un pic de probleme cu facturile neplătite și nu știi în ce direcție să merg sau unde să te întorci? Dar despre găsirea unei firme de renume pentru consolidarea datoriilor, care vă poate ajuta să reduceți rata lunară, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și să respirați atunci când vine vorba de sfârșitul lunii și facturile trebuie plătite? Serviciul de împrumut instant este răspunsul. Reduceți plățile pentru a ușura
    solicitați cheltuieli lunare. E-mail (instantloanservice60@yahoo.com)


    Serviciile noastre includ următoarele:

    * Împrumut de proprietate Achiziții
    * Credite pentru camioane
    * Imprumuturi personale
    * Împrumuturi de consolidare a datoriilor
    * Credite auto
    * Credite de afaceri
    * Împrumuturi pentru educație
    * Credit ipotecar
    * Credite de refinanțare
    * Imprumut pentru casa

    Vă oferim un împrumut cu o rată scăzută a dobânzii de 2% și o durată a împrumutului de la 1 până la 30 de ani pentru a rambursa împrumutul (sigur și negarantat). Nu țineți problemele financiare pentru dvs. pentru a nu fi stăpânul datoriilor sau stresul financiar. NOTĂ: Țineți minte că va dura doar mai puțin de 24 de ore pentru a vă procesa fișierul este 100% garantat, indiferent de Credit Score.We sunt certificate și intimitatea dvs. este 100% sigură cu noi. Nu vă faceți griji
    împrumuturile sau finanțările.


    Cu stimă,
    Dr. Jorge Jimenez

    RăspundețiȘtergere
  69. Bună ziua tuturor, centrul de sănătate Karen are nevoie urgentă

    donatori de rinichi cu o sumă bună acordată de 300.000,00 dolari

    Suntem situați în Statele Unite ale Americii, India și Kenya.

    Persoana interesată ar trebui să aibă amabilitate
     
    contactați-ne acum pentru mai multe informații.

    Email: kerehealthcenter@gmail.com
    Apel: +1 631 443 4740

    RăspundețiȘtergere
  70. OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT - SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

    Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul
    augustaibramhim11@gmail.com

     APPLICATION DATA
    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:

    Vreau să știi că ALLAH nu va lăsa oamenii buni să-și facă foame, dar el va păstra răi din ceea ce vor.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici să ne ocupăm de toate problemele tale financiare, lucru din trecut.

    Vă pot asigura 100% că suntem o companie de încredere care în prezent înființează o schemă în formă de împrumut de achiziție pentru a ajuta diverse persoane fizice, precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi persoanelor fizice și firmelor din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.

    Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.

    Suma maximă pe care o împrumutăm este de 500.000.000,00 în următoarele
    valută: Dolari americani de stat, Europa și marii britanice (GBP).

    Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciile pe care le meritati, programul nostru este cel mai rapid mod de a obtine ceea ce aveti nevoie intr-o clipa. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza pentru orice scop de la vacanțe, la educație, la achiziții unice. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com


    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: augustaibramhim11@gmail.com
    Cu stimă,
    Doamna AUGUSTA IBRAMHIM
    augustaibramhim11@gmail.com

    Solicitanții interesați ar trebui să contacteze doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  71. OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT - SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

    Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul
    augustaibramhim11@gmail.com

     APPLICATION DATA
    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:

    Vreau să știi că ALLAH nu va lăsa oamenii buni să-și facă foame, dar el va păstra răi din ceea ce vor.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici să ne ocupăm de toate problemele tale financiare, lucru din trecut.

    Vă pot asigura 100% că suntem o companie de încredere care în prezent înființează o schemă în formă de împrumut de achiziție pentru a ajuta diverse persoane fizice, precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi persoanelor fizice și firmelor din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.

    Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.

    Suma maximă pe care o împrumutăm este de 500.000.000,00 în următoarele
    valută: Dolari americani de stat, Europa și marii britanice (GBP).

    Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciile pe care le meritati, programul nostru este cel mai rapid mod de a obtine ceea ce aveti nevoie intr-o clipa. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza pentru orice scop de la vacanțe, la educație, la achiziții unice. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com


    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: augustaibramhim11@gmail.com
    Cu stimă,
    Doamna AUGUSTA IBRAMHIM
    augustaibramhim11@gmail.com

    Solicitanții interesați ar trebui să contacteze doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  72. Vești bune!
    Numele meu este Gloria Paul, cetățean românesc, locuiesc în STRADA CALAMARESTI, NR: 18, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest mediu pentru a oferi consiliere concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraudatori, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele Situația nu este atât de bună și am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus de un creditor foarte fiabil numit Mama. Patricia James, deținătoare a unei organizații de creditare la nivel mondial, Ea este creditor la nivel mondial; pe care am contactat-o și mi-a împrumutat un împrumut de 80.000Lei în mai puțin de 24 de ore, cu o rată a dobânzii de 2% și mi-a schimbat viața întregii familii. Patricia prin e-mail: (patriciajames205@gmail.com)
    De asemenea, puteți să mă contactați la adresa de e-mail :( gloriapaul024@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna tuturor,

    Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

    Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

    Nume:
    Suma necesară:
    Durata: un
    țară:
    Scopul împrumutului:
    Venit lunar:
    Numar de telefon:

    Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

    Vă privește cu toții.

    RăspundețiȘtergere
  74. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea pentru că toate problemele mele financiare au fost rezolvate. În această dimineață a fost primit împrumutul de 400.000 € pe care l-am solicitat de la Turkiye Finans Bank. De asemenea, puteți contacta Turkiye Finans prin e-mail: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) (tuerkiyefinansbank@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  75. Eu sunt doamna Christy Walton de finanțe Am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii rezonabilă doar pentru a ajuta pe cei care au nevoie de orice probleme financiare etc, dacă sunteți interesat puteți ajunge la noi pe acest e-mail: (christywalton355@gmail.com) Ai încerca să obțină vreun fel de împrumut? Aplicați acum la doamna Christy Walton Finance

    RăspundețiȘtergere
  76. Buna ziua Sunt eu boboc de nume de nume, eu sunt un om foarte simplu lucrez într-o companie de apel aseiamicrofanance, în acest
    Compania acordă împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. oferim tot felul de împrumut în care aveți nevoie. avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos: Email: aseiamicrofanance@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna tuturor,

    Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

    Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

    Nume:
    Suma necesară:
    Durata: un
    țară:
    Scopul împrumutului:
    Venit lunar:
    Numar de telefon:

    Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

    Vă privește cu toții.

    RăspundețiȘtergere
  78. Ați trecut prin momente dificile în obținerea unui împrumut acum îngrijorați nomore deoarece Lucas Loan Lending Compania oferă tot felul de împrumut și oferim de asemenea împrumut securizat, precum și împrumut pentru a investi în afacerea dvs. contactați-ne acum: Mobile whatsapp: +1 (857)325-5437 Email: lucasloanlendingcompania@gmail.com Website: http://lucasloanlendingcompania.webs.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonezia, aș vrea să-i mulțumesc mamei Alicia Radu că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon unde locuiam și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toți banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că îi datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să o contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să-mi aduc curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că acesta este un miracol și trebuie să depun mărturie despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți contacta și eu pentru mai multe informații despre mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere
  80. OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT - SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

    Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul
    augustaibramhim11@gmail.com

     APPLICATION DATA
    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:

    Vreau să știi că ALLAH nu va lăsa oamenii buni să-și facă foame, dar el va păstra răi din ceea ce vor.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici să ne ocupăm de toate problemele tale financiare, lucru din trecut.

    Vă pot asigura 100% că suntem o companie de încredere care în prezent înființează o schemă în formă de împrumut de achiziție pentru a ajuta diferite persoane fizice, precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi persoanelor fizice și firmelor din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.

    Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.

    Suma maximă pe care o împrumutăm este de 500.000.000,00 în următoarele
    valută: Dolari americani de stat, Europa și marii britanice (GBP).

    Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciile pe care le meritati. Programul nostru este cel mai rapid mod de a obtine ceea ce aveti nevoie intr-o clipa. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza pentru orice scop de la vacanțe, la educație, la achiziții unice. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com


    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: augustaibramhim11@gmail.com
    Cu stimă,
    Doamna AUGUSTA IBRAMHIM
    augustaibramhim11@gmail.com

    Solicitanții interesați ar trebui să contacteze doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  81. OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT - SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

    Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul
    augustaibramhim11@gmail.com

     APPLICATION DATA
    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:

    Vreau să știi că ALLAH nu va lăsa oamenii buni să-și facă foame, dar el va păstra răi din ceea ce vor.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici să ne ocupăm de toate problemele tale financiare, lucru din trecut.

    Vă pot asigura 100% că suntem o companie de încredere care în prezent înființează o schemă în formă de împrumut de achiziție pentru a ajuta diferite persoane fizice, precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi persoanelor fizice și firmelor din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.

    Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.

    Suma maximă pe care o împrumutăm este de 500.000.000,00 în următoarele
    valută: Dolari americani de stat, Europa și marii britanice (GBP).

    Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciile pe care le meritati. Programul nostru este cel mai rapid mod de a obtine ceea ce aveti nevoie intr-o clipa. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza pentru orice scop de la vacanțe, la educație, la achiziții unice. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com


    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: augustaibramhim11@gmail.com
    Cu stimă,
    Doamna AUGUSTA IBRAMHIM
    augustaibramhim11@gmail.com

    Solicitanții interesați ar trebui să contacteze doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  82. Cerc de lumină,
    Eu sunt Julia Simon Aș dori să primesc o bună lucrare a lui Dumnezeu în viața mea poporului meu care caută împrumuturi în Asia și în alte părți ale cuvântului, pentru că economia este rău în unele țări.
    În prezent trăiesc în Jakarta aici, în Indonezia. Sunt o văduvă cu patru copii și sunt blocată într-o situație financiară în iulie 2017 și trebuie să refinanțez și să-mi plătesc facturile.
    Sunt o victimă a scandalului de credit de 2 credite, am pierdut o mulțime de bani pentru că căutam un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni din mine, înainte de a fi eliberat din închisoare și prietenii mei mi-au explicat situația și apoi m-au introdus într-o companie de împrumut de încredere de GLOBAL FIANCE LIMITED
    Pentru persoanele care caută împrumuturi? Deci, trebuie să fii foarte atent, deoarece multe companii de pe internet sunt înșelătorii aici, dar sunt încă foarte reale în companiile de împrumuturi false.
    Am primit un împrumut de la GLOBAL FIANCE LIMITED Rp500.000.000 foarte ușor în 24 de ore după ce am aplicat, așa că am decis să accept munca bună a lui Dumnezeu prin GLOBAL FIANCE LIMITED în viața mea de familie. Vă sfătuiesc cu plăcere dacă aveți nevoie și contactați doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FIANCE LIMITED. Contactați-le prin e-mail :. (augustaibramhim11@gmail.com)
    De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul adresei de e-mail de la adresa (juliasimon3600@gmail.com) dacă vi se pare dificilă sau doriți.

    RăspundețiȘtergere
  83. Cerc de lumină,
    Eu sunt Julia Simon Aș dori să primesc o bună lucrare a lui Dumnezeu în viața mea poporului meu care caută împrumuturi în Asia și în alte părți ale cuvântului, pentru că economia este rău în unele țări.
    În prezent trăiesc în Jakarta aici, în Indonezia. Sunt o văduvă cu patru copii și sunt blocată într-o situație financiară în iulie 2017 și trebuie să refinanțez și să-mi plătesc facturile.
    Sunt o victimă a scandalului de credit de 2 credite, am pierdut o mulțime de bani pentru că căutam un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni din mine, înainte de a fi eliberat din închisoare și prietenii mei mi-au explicat situația și apoi m-au introdus într-o companie de împrumut de încredere de GLOBAL FIANCE LIMITED
    Pentru persoanele care caută împrumuturi? Deci, trebuie să fii foarte atent, deoarece multe companii de pe internet sunt înșelătorii aici, dar sunt încă foarte reale în companiile de împrumuturi false.
    Am primit un împrumut de la GLOBAL FIANCE LIMITED Rp500.000.000 foarte ușor în 24 de ore după ce am aplicat, așa că am decis să accept munca bună a lui Dumnezeu prin GLOBAL FIANCE LIMITED în viața mea de familie. Vă sfătuiesc cu plăcere dacă aveți nevoie și contactați doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FIANCE LIMITED. Contactați-le prin e-mail :. (augustaibramhim11@gmail.com)
    De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul adresei de e-mail de la adresa (juliasimon3600@gmail.com) dacă vi se pare dificilă sau doriți.

    RăspundețiȘtergere
  84. Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000 euro, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi, și Dumnezeu poate continua să vă binecuvânteze. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere

  85. O zi bună acolo

    Ești provocare medicală? Aveați probleme medicale pe care medicii nu le pot găsi? Aveți probleme cu rinichii sau ficatul sau aveți nevoie de rinichi pentru transplant? Sau aveți nevoie de ulei de canabis pentru cancer și chemo, Nu muriți în tăcere și contactați dr. Benjamin Carlson pe drbencarlson1@gmail.com

    telefon: +17815611941
    whatsapp: +2347067093957

    O zi bună

    RăspundețiȘtergere
  86. OFERTA DE IMPRUMUT!!!

    Suntem Stephen Williams împrumut Serviciu Noi oferim atât de împrumut pe termen lung și pe termen scurt împrumut. Oferim împrumuturi sigure și confidențiale la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2% pe an, împrumuturi personale, împrumut de consolidare a datoriei, capital de risc, împrumut de afaceri, împrumuturi corporative, împrumut educativ, împrumut și împrumuturi pentru orice motiv!

    Suntem alternativa de încredere în finanțarea bancară, iar procesul nostru de aplicare este simplu și direct. Împrumutul nostru variază de la 5.000.00 dolari la 25.000.000,00 dolari. (Douăzeci și cinci de milioane de dolari). Informații suplimentare: Noi devenim rapid alegerea privată, discretă și orientată spre servicii pentru împrumuturi generale. Suntem compania la care ne confruntăm când sursele tradiționale de împrumut nu reușesc.

    Dacă sunteți interesat, nu ezitați să ne contactați cu informațiile de mai jos prin e-mail, stephenswillsloan@gmail.com

    Salutări calde,
    Dl Stephen Williams,
    Sef, Departamentul Aplicatii Credite,
    STEPHEN WILLIAMS SERVICIU DE ÎMPRUMUT,
    Email: stephenswillsloan@gmail.com
    Twiiter: @ stephenswillsl1
    Instagram: stephenswillsloan

    RăspundețiȘtergere
  87. Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți într-o situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie să plătiți împrumuturile Datoriile lor sau să vă plătiți facturile sau să începeți o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și veți găsi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi:
    a) Împrumut personal, expansiune de afaceri,
    b) Înființarea de întreprinderi, educație,
    c) consolidarea datoriilor,
    d) Împrumuturi cu bani grei

    Oferim împrumuturi cu dobândă redusă de 3% și cu garanții și nu garanții, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, capital de risc Capital, împrumut de afaceri, împrumut de învățământ, ipotecă sau împrumuturi pentru orice motiv ".

    Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica suma împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală pentru a obține fondurile de care aveți nevoie!

    Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cele mai ieftine. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

    Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util.

    Email: midland.credit2@gmail.com
    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com

    RăspundețiȘtergere
  88. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ urmatoarele: -
    * Credite pentru investitori
    *Consolidarea datoriilor
    * Al doilea ipotecar
    * Credite de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Nici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți prompt la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna,
    Cei care doresc să împrumute rapid și ușor împrumutul pot aplica pentru morisloancompany1@gmail.com. Deoarece împrumutul nu necesită garanții, puteți împrumuta ceea ce aveți nevoie sau pentru a rezolva altele, mai multe informații se aplică acum și obțineți împrumutul dvs. la (morisloancompany1@gmail.com, + 1-631-858-4522) Multumesc Moris

    RăspundețiȘtergere
  90. O zi buna,

        Căutați afaceri, companie sau împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate ale dobânzii de 3% pe an, trimiteți-ne un e-mail cu detalii la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații.

    Toate cele bune,
    Domnul Kumah James

    RăspundețiȘtergere
  91. Buna,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonezia, aș vrea să-i mulțumesc mamei Alicia Radu că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon unde locuiam și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toți banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că îi datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să o contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să-mi aduc curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că acesta este un miracol și trebuie să mărturisesc despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți contacta și eu pentru mai multe informații despre mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere
  92. NU-MI VINE SĂ CRED!! Aceasta este cu siguranță o șocantă și o mărturie autentică .. Am vizitat un forum aici pe Internet pe 15 aprilie 2018 și am văzut o mărturie minunată despre acest joc puternic și mare de vrăjitor numit Dr Isikolo pe forum .. N-am crezut niciodată pentru că nu am auzit și nici nu am învățat nimic despre vrajă și magie înainte. Nici un suflet nu mi-ar fi putut influența vrăjitorile magice, nu până când doctorul Isikolo mi-a făcut-o și mi-a restabilit căsnicia de 8 ani înapoi la mine soțul meu înapoi la mine la fel cum am citit pe Internet .. am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt foarte scurt de expresii și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea mea Dr Isikolo ești un Dumnezeu trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie bucuroasă încă o dată mulțumită pentru munca ta bună și pentru restaurarea fericirii în casa mea ..
    AICI ESTE Dr. Isikolo E-MAIL: isikolosolutionhome@gmail.com. PENTRU orice fel de ajutor. Sau să-i apelezi la Whatsapp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  93. Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice tip de finantare a afacerii ( Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ). Oferim deasemenea imprumuturi persoanelor, firmelor si organismelor juridice la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993

    RăspundețiȘtergere
  94. Ai nevoie de un împrumut?

    Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: (Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru (persoane fizice, companii, agenți imobiliari și corporații) la rata superioară a dobânzii de 3%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: {Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993}

    Iată câteva dintre zonele pe care vă putem ajuta

    * Financiar
    * Credite de afaceri
    * Imprumut personal
    * Credit pentru investiții
    * Imprumut auto
    * Credite pentru construcții
    * Consolidarea datoriilor
    * Linie de credit
    * Închiriați leasing
    * Al doilea credit ipotecar
    * Răscumpărarea creditului
    * Credite auto
    * Credit ipotecar
    * Credite de refinanțare
    * Credite pentru studenți


    Email: Creditplusfinance11@gmail.com
    Whatsapp +16234044993

    RăspundețiȘtergere
  95. Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați încercat să obțineți vreun fel de împrumut? apoi aplicați acum la (carlosellisonfinance@outlook.com) dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Împrumutul este oferit aici la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Contactați-ne acum dacă sunteți interesat.

    RăspundețiȘtergere
  96. Economisiți bani în căutarea unui împrumut de afaceri sau împrumut de investiții pentru un împrumut rapid și convenabil pentru a plăti facturile și a căuta finanțare pentru a vă crea propriile proiecte de afaceri pe cea mai ieftină rată a dobânzii de 2%. contactați-ne astăzi prin: unicreditloantransferplc@mail.ru sau Ce este numărul aplicației +1 (845) 731 5341

    RăspundețiȘtergere
  97. Aveți nevoie de un împrumut? aveți în bancă negat de un împrumut, suntem aici pentru a vă ajuta financiar, tot ce trebuie să faceți acum este să ne trimiteți un e-mail prin intermediul (Emperofinancialhome@gmail.com) pentru a obține împrumutul instant de orice sumă la orice destinație. Fericirea ta este prioritatea noastră.

    Nume: Empero Salami
    Numele companiei: Empero financial home
    Email: Emperofinancialhome@gmail.com

    APLICAȚI PENTRU O REDARE FĂRĂ ACUM!

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna,
    Sunt d-na Sarah Michael, împrumutător care oferă oportunități financiare pentru viață. Aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Nu căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. împrumutăm persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturi pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Procesul nostru de capital și creditare este 100% garantat și garantat. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că vă oferim asistență fiabilă și primitoare și că veți fi dispuși să o împrumutați. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
    (sarahmichael385@gmail.com)
    mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  99. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă debloca datoriile sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte agenții financiare? Aveți nevoie de o consolidare a împrumutului sau de ipotecă? Nu mai căutați, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut.

    Aceasta este o companie de împrumut ușor. Oferim împrumuturi celor interesați de o rată a dobânzii rezonabilă de 2%. Gama variază de la 5,000.00 dolari la maximum de 100.000.000 dolari SUA.

    Creditele noastre sunt bine asigurate, deoarece securitatea maximă este prioritatea noastră.

    Contactați-ne prin e-mail: oceanfmortgages@gmail.com


    Salutari
    Max Bent
    oceanfmortgages@gmail.com
     
    2% credit original și garanție
    oceanfmortgages@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  100. Ofrecemos Préstamos Privados, Comerciales y Personales con tasas de interés anuales mínimas tan bajas como el 3%. Otorgamos préstamos dentro del rango de $ 1,000.00 a $ 500,000.00. Si está interesado, respondame ahora. Contáctenos en whatsapp +1(214)305-8945, correo electrónico: willianloanfirm6@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  101. Vreau să întorc toată slava lui Allah asupra a ceea ce folosește mama Alicia Radu în viața mea, numele meu este Yetty Sunarsih din Sandakan în Malaysia, eu sunt văduvă cu 3 copii, soțul meu a murit într-un accident de mașină și de atunci viața a devenit foarte nepoliticoasă pentru mine și pentru familia lui și am încercat să obțin un împrumut de la băncile de aici din Malaezia și mi sa refuzat și am dedus pentru că nu am nici o garanție și nu pot obține un împrumut de la bancă și sunt foarte trist
    în această zi, care a fost loială când am trecut prin internet, am văzut mărturia ROBBI cum a obținut împrumutul de la mama Alicia Radu și am contactat-o ​​să întrebe despre mamă și cât de adevărat este împrumutul de la mama Alicia Radu și ea mi-a spus că este adevărat și am contactat-o ​​pe Matcă Mama Alicia Radu și am solicitat împrumut și împrumut am fost procesată și aprobată și în 24 de ore am primit avertizarea mea de credit în contul meu și când mi-am verificat contul, împrumutul meu a fost intact și sunt foarte fericit și am jurat că orice companie care mi-a împrumutat împrumutul va da o descriere a companiei, așa că aș dori să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta pe Mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com) prin e-mailul meu: (stilltysunarsihs850@gmail.com) pentru informații și, de asemenea, prietena mea Annisa Barkarya prin e-mail ei :( robbi5868@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  102. Numele meu este FATMA WATI, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut de pe Internet pentru că atât de mulți creditori de internet aici sunt toți escrocii și ei doar împărtășesc povești pentru a te înșelăci din banii tăi, un împrumut de 200.000 de euro de la o femeie din Germania și am pierdut suma de 8.000 de euro fără a primi împrumutul,

    La această dată, 27 septembrie 2016, prietena mea Wulan Sari din locul meu de muncă mi-a spus cum a solicitat un împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED și în cele din urmă a primit împrumutul. Niciodata nu am crezut-o pana nu am mers cu ea in banca pentru ao confirma si am fost uimit pentru ca am pierdut o multime de bani doar pentru a obtine un imprumut pentru familia mea.

    Poate ALLAH a binecuvântat pe Doamna Bună pentru ceea ce mi-a făcut pentru mine și pentru casa mea, i-am spus prietenei mele să mă prezinte mamei bune. Augusta Ibramhim, GLOBAL FINANCE LIMITED, a făcut-o și am cerut un împrumut de 500.000 euro.

    Am respectat termenii și condițiile de împrumut ale companiei și cererea mea de credit a fost aprobată pentru mine fără stres și dificultăți.

     În cele din urmă, am primit împrumutul în contul meu bancar și i-am sunat pe prietena mea ANNABELLE JOHNSON că am primit împrumutul și am introdus, de asemenea, atât de mulți oameni bunei mame doamna Augusta Ibramhim.

    Vreau ca tu să citești mărturia mea să contactezi mama bună dacă ai nevoie de un împrumut, ca să depui mărturie și despre bunăvoința mamei bune.

    așa că eu folosesc această cale pentru a informa pe toți românii și alte persoane care este oportun să citească mărturia mea și el sau ea are nevoie de împrumuturi pentru a contacta
    Doamna Augusta Ibramhim prin EMAIL: (augustaibramhim11@gmail.com)

    Cu toate acestea, puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin EMAIL: fatmaf24wati111@gmail.com
    De asemenea, puteți lua legătura cu prietenul meu ANNABELLE JOHNSON prin intermediul EMAIL-ului: annabellej24johnson111@gmail.com

    Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că ALLAH poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

        
     Doamna Augusta Ibramhim GCF
    Website.http company: //www.finance.com.
    Ce număr de numar: +1 (772)261-2533
    Adresa de e-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  103. NICIUNEA NU VREA SĂ MĂSESC SĂ URMEAZĂ CÂȘTIGEREA UNEI ÎMPRUMUTURI DE INTERNET
    O zi bună, prietenii mei să fie foarte atenți, sunt doamna Ananabell Johonson, un american care se bazează în Regatul Unit, sunt atât de încrezător să spun că în viața mea mă pot experimenta legitimitatea în compania de împrumut pe lumea internetului, dacă am a fost regizat de altcineva la această companie, nu aș fi scris-o pentru că am fost păcăliți de mai multe ori de către firma de împrumuturi online pe Internet și am hotărât să rămân în afara cererii de împrumut online până când a venit vremea când aveam probleme financiare datorita situatiei pe care am avut-o in locul meu de munca care duce la sacul meu in locul meu de munca si nu am nimeni sa alerg, credinta mea era foarte scazuta, chiria mea se apropia de data expirarii si copiii mei trebuie sa fie in dar datorită cheltuielilor mele ex-sens înainte de a-mi scoate sacul de la locul de muncă nu am nimic care să rezolve toată această problemă.
    Nu am altă opțiune decât să vin online căutând o firmă de împrumuturi online care să mă ajute din cauza problemei mele financiare și am dat peste o firmă de împrumut și am fost scammed de € 14,500 în încercarea mea de a obține un împrumut de la ei și am aproape sinucidere sincera si imi intreb pe sine este sfarsitul vietii mele pentru ca sunt o mama morti de 3 copii care sa aiba grija de unde voi obtine bani pentru a-mi finanta educatia si sa-mi plateasca facturile? toate acestea sunt întrebările care au continuat să alerge în mintea mea și au devenit frustrat în procesul de a face asta și cuvintele de încurajare au venit în mine imediat spunând că nu sa terminat încă,
         incercati sa incercati si cu siguranta veti intra in contact cu ajutorul dumneavoastra foarte curand si m-am ridicat si am spus ca voi face aceasta o ultima incercare si daca nu se intampla nimic, asta inseamna ca ei stiu sa-mi mai spuna speranta. Și am ajuns online chiar în acel moment și am dat peste un post de unul (doamna Julia Simon), spunând că nu a văzut niciodată o firmă de împrumut adevărată precum (doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FINANCE LIMITED și imediat am consultat compania de împrumut e-mail-ul pe care l-a plasat pe post și în aceiași zi am primit un răspuns de la manager (doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FINANCE LIMITED) și mi-a transmis toate Regulile și regulamentele care conduc compania și care îmi vor permite să obțină împrumutul de la aceștia și îl întreb cât timp îmi va lua pentru a termina procesul de împrumut pentru că planific să intru în afaceri după ce mi-am pierdut slujba și mi-a spus că ne va lua patru sau cinci zile dacă sunt rapid în răspunsul la mesajul lor.
          Eu, ca si el, sper ca nu le voi trimite bani pentru ca mi sa spus in tara mea ca nu ar trebui sa trimit bani in obtinerea unui imprumut si el a raspuns spunand ca il surprinde atunci cand i-am spus asta pentru ca nu este o firmă de împrumut online, care va oferi servicii unui solicitant de credite fără ca acesta să plătească ceva în avans. Suna foarte rău pentru auzul lui și el a luat-o ca o durere și mi-a explicat totul și atunci când am o regândire despre el am descoperit că era adevărat și că a fost faptul că acea firmă de împrumut fals a profitat în fraudarea oamenilor lor a avut câștigat bani și mi-a dat cuvintele mele că ar trebui să continui cu ei și el mi-a luat prin surprindere că sunt într-adevăr adevărate și am continuat și am aplicat pentru un împrumut de afaceri de € 74,000.00 pe o durată de 10 ani și am plătit toate taxele care trebuie plătite și cum mi-a spus că mă va surprinde, așa a făcut el, atunci am știut că există încă o companie de împrumuturi reale pe internet, altfel nu aș fi știut. aici este adresa de consultare a dnei Augusta Ibramhim (augustaibramhim11@gmail.com), dacă doriți să îi consultați pentru mai multe informații

    Mulțumiri

    Doamnă Ananabell Johonson

    RăspundețiȘtergere
  104. Numele meu este Stephanie Pozder. Vreau să mulțumesc Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) pentru că a adus înapoi pe fostul meu soț. Nimeni nu mi-ar fi putut face vreodată să cred că scrisoarea pe care urmează să o scriu ar fi într-adevăr o zi scrisă. Eu am fost cel mai mare sceptic din lume. Niciodată nu am crezut în vrăji magice sau așa ceva, dar mi sa spus de o sursă sigură (un colaborator foarte apropiat) că Trust este o persoană foarte dedicată, talentată și talentată. A fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am avut vreodată Terminat. Viața mea de dragoste era în rușine; Am trecut prin două divorțuri și am fost la un pas de o treime. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț și am vrut să încerc mai mult pentru a face ca relația noastră să funcționeze, dar soțul meu nu părea să aibă grijă. și el sa oprit cu mine din nou. M-am confundat și nu mai am ce să fac din nou, mai degrabă ei să intre în contact cu dr. Isikolo. A făcut o vrajă de dragoste care face soțul meu să se întoarcă la mine. acum suntem foarte multumiti de sinele nostru. Doctorul Isikolo îl face să-și dea seama cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este pentru REAL și pentru totdeauna. el vă poate ajuta, de asemenea, să vă remediați relația ruptă. Am avut soțul meu înapoi! A fost ca un miracol! El a vrut brusc să se adreseze consilierii căsătoriei și a făcut foarte, foarte bine, în viața noastră de dragoste. contactați e-mailul de la adresa isikolosolutionhome@gmail.com sau adăugați-l pe site-ul whatsApp la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  105. Buna tuturor,

    Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

    Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

    Nume:
    Suma necesară:
    Durata: un
    țară:
    Scopul împrumutului:
    Venit lunar:
    Numar de telefon:

    Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

    Vă privește cu toții.

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna,

    Suntem compania Mayfield Investment Trust Ltd, o companie de împrumuturi private care oferă o oportunitate de viață și oferă împrumuturi persoanelor interesate care au nevoie de asistență financiară pentru a-și plăti datoriile, să investească în afaceri la o rată de 3%.
    Oferim asistență fiabilă și beneficiară și suntem dispuși să oferim un împrumut clienților interesați.
    Contactați-ne astăzi prin e-mail cu informațiile de mai jos;
    Email: (startuploanfirm@gmail.com)
    Cu sinceritate
    Director de publicitate.
    John Dean
    Mayfield Investment Trust Ltd
    Număr companie: 00338670

    RăspundețiȘtergere
  107. Cred ca sunt cea mai fericita femeie pe pamant chiar acum, sotia mea sa intors cu mine dupa ce ma lasat sa ma casatoresc cu o alta femeie 13 decembrie 2017 pentru ca are mai multi bani am fost atat de trist pentru ca il iubesc atat de mult si am fost atat de confuza am fugit la diverși prieteni care să mă ajute să vorbesc cu soțul meu, dar nu a funcționat cu cât vorbesc mai mult cu el cu cât îi insultă mai mult să iasă din fața lui, nu știu cu adevărat ce să fac, mă gândeam am renuntat la munca mea pentru ca am plâns de zi cu zi, chiar și la locul de muncă.Astfel, într-o zi pe Facebook am dat peste Evelyn vorbind despre Dr. Isikolo cum îl ajuta so facă soțul ei înapoi și am văzut minunat cum Dr. Isikolo ajuta să scape de fibroid. cred profund cum o sa ma ajute sa-mi iau sotul inapoi i-am decis sa-l trimit prin e-mail prin contactul pe care l-au dat el a raspuns imediat ma simt curajos sa-i vad mesajul, ma plangeam el el a cerut pentru sotul meu imagine si eu, și urmați instrucțiunile sale și a aruncat vraja în 3 zile, soțul meu ma sunat și c acasă cu lacrimi că femeia are un alt bărbat am fost atât de fericit cu ajutorul Dr. Isikolo.Pentru a aduce soțul meu înapoi cu mine. Promit să le spun lumii despre vraja sa puternică. "CONTACT prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com, puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whatsapp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  108. Cerc de lumină,
    Eu sunt Julia Simon Aș dori să primesc o bună lucrare a lui Dumnezeu în viața mea poporului meu care caută împrumuturi în Asia și în alte părți ale cuvântului, pentru că economia este rău în unele țări.
    În prezent trăiesc în Jakarta aici, în Indonezia. Sunt o văduvă cu patru copii și sunt blocată într-o situație financiară în iulie 2017 și trebuie să refinanțez și să-mi plătesc facturile.
    Sunt o victimă a scandalului de credit de 2 credite, am pierdut o mulțime de bani pentru că căutam un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni din mine, înainte de a fi eliberat din închisoare și prietenii mei mi-au explicat situația și apoi m-au introdus într-o companie de împrumut de încredere de GLOBAL FIANCE LIMITED
    Pentru persoanele care caută împrumuturi? Deci, trebuie să fii foarte atent, deoarece multe companii de pe internet sunt înșelătorii aici, dar sunt încă foarte reale în companiile de împrumuturi false.
    Am primit un împrumut de la GLOBAL FIANCE LIMITED Rp500.000.000 foarte ușor în 24 de ore după ce am aplicat, așa că am decis să accept munca bună a lui Dumnezeu prin GLOBAL FIANCE LIMITED în viața mea de familie. Vă sfătuiesc cu plăcere dacă aveți nevoie și contactați doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FIANCE LIMITED. Contactați-le prin e-mail :. (augustaibramhim11@gmail.com)
    De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul adresei de e-mail de la adresa juliasimon460@gmail.com dacă vi se pare dificilă sau doriți.

    RăspundețiȘtergere
  109. Cerc de lumină,
    Eu sunt Julia Simon Aș dori să primesc o bună lucrare a lui Dumnezeu în viața mea poporului meu care caută împrumuturi în Asia și în alte părți ale cuvântului, pentru că economia este rău în unele țări.
    În prezent trăiesc în Jakarta aici, în Indonezia. Sunt o văduvă cu patru copii și sunt blocată într-o situație financiară în iulie 2017 și trebuie să refinanțez și să-mi plătesc facturile.
    Sunt o victimă a scandalului de credit de 2 credite, am pierdut o mulțime de bani pentru că căutam un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni din mine, înainte de a fi eliberat din închisoare și prietenii mei mi-au explicat situația și apoi m-au introdus într-o companie de împrumut de încredere de GLOBAL FIANCE LIMITED
    Pentru persoanele care caută împrumuturi? Deci, trebuie să fii foarte atent, deoarece multe companii de pe internet sunt înșelătorii aici, dar sunt încă foarte reale în companiile de împrumuturi false.
    Am primit un împrumut de la GLOBAL FIANCE LIMITED Rp500.000.000 foarte ușor în 24 de ore după ce am aplicat, așa că am decis să accept munca bună a lui Dumnezeu prin GLOBAL FIANCE LIMITED în viața mea de familie. Vă sfătuiesc cu plăcere dacă aveți nevoie și contactați doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FIANCE LIMITED. Contactați-le prin e-mail :. (augustaibramhim11@gmail.com)
    De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul adresei de e-mail de la adresa juliasimon460@gmail.com dacă vi se pare dificilă sau doriți.

    RăspundețiȘtergere
  110. Buna,
    Numele meu este Olivia Pedro, creditor privat de împrumut care oferă asistență financiară pe viață
    Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă achita datoria sau pentru a vă achita facturile ?, Aveți un proiect neterminat la îndemână datorită finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Iată o oportunitate pentru a obține împrumutul dvs. astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare
    Contactați-ne acum prin e-mail la (oliviapedro85@gmail.com)

    Oferim toate tipurile de împrumut din orice sumă de care aveți nevoie, variind de la 2.000€ - 10.000.000€. Procesul nostru de capital și de creditare este 100% garantat și garantat, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut cu reputație, legitimă și acreditată. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.
    Deci, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la (oliviapedro85@gmail.com)
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  111. Promit sa împarta?esc aceasta marturie a împrumutului din cauza faptului ca Dumnezeu prime?te în via?a mea

    Buna,
     
     Eu sunt Lavinia vanesa, locuiesc in prezent in Cluj-Napoca, acum sunt vaduva cu Patru copii si am fost blocata intr-o situatie financiara in mai 2016 si am nevoie sa refinandu si sa-mi platesc facturile. Am încercat sa caut credite de la diverse firme de împrumut atât private, cât ?i corporative, dar niciodata cu succes, iar majoritatea bancilor mi-au refuzat creditul. Dar a?a cum Dumnezeu mi-ar fi dat-o, am fost prezentata unei femei a lui Dumnezeu un creditor privat de împrumut care mi-a dat un împrumut de 850.000 de euro ?i astazi sunt un proprietar de afaceri ?i copiii mei se descurca bine în prezent, daca trebuie sa contactezi orice firma cu referin?a la securizarea unui împrumut fara garan?ii, niciun cec de credit, niciun semnatar cu o rata a dobânzii de doar 2% ?i planuri de rambursare mai bune ?i program, va rugam sa o contacta?i pe doamna Betty Mabel (betty.mabel227@gmail.com). El nu ?tie ca fac asta, dar sunt atât de fericit acum ?i am decis sa las oamenii sa ?tie mai multe despre ea ?i, de asemenea, vreau ca Dumnezeu sa o binecuvânteze mai mult. Pute?i sa o contacta?i prin e-mailul sau. betty.mabel227@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  112. Marturie despre cum a fost transformata via?a mea (betty.mabel227@gmail.com)

    Buna prieteni!!! Numele meu este Diana Dorin. Vreau sa depun marturie despre creditorul creditor bun care mi-a aratat lumina dupa ce a fost scamat de doi creditori interna?ionali interna?ionali, to?i promiteau sa-mi dea un împrumut dupa ce m-au facut sa platesc multe taxe care nu au dat na?tere ?i nu au avut nici un rezultat pozitiv. mi-am pierdut greu câ?tigul de bani ?i a fost un total de 8.000 euro. Într-o zi, când navighez prin internet, m-am înfuriat când am întâlnit o femeie care a fost scamata ?i în cele din urma a fost legata de o companie de împrumuturi legitime, numita Betty Mabel Financial Loan Service ?i e-mail (betty.mabel227@gmail.com) în cele din urma a primit împrumutul, a?a ca am decis sa contactez aceea?i companie de împrumut ?i apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 2 creditori diferi?i care nu au facut altceva decât sa-mi dea mai multa durere. Explicam companiei prin po?ta ?i tot ce mi-au spus era sa nu plâng mai mult pentru ca îmi voi lua împrumutul în compania lor ?i, de asemenea, am facut alegerea potrivita de contactare a acestora. am completat formularul de împrumut ?i am procedat cu tot ce mi-a fost cerut, iar la ?ocul meu am primit o suma de împrumut de 65.000,00 Euro de catre aceasta mare companie (Betty Mabel Financial Loan Service) administrata de doamna Betty Mabel Dumnezeu temându-se de femeie ?i aici am astazi fericit pentru ca aceasta companie mi-a dat un împrumut, a?a ca am facut un juramânt pentru sine ca voi continua sa depun marturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Ave?i nevoie de un împrumut de urgen?a? cu amabilitate ?i rapiditate de contact Aceasta companie minunata acum pentru împrumutul dvs. prin e-mail: (betty.mabel227@gmail.com), ea este cam îndurerata. Mult noroc

    RăspundețiȘtergere
  113. Marturie despre cum a fost transformata via?a mea (betty.mabel227@gmail.com)

    Numele meu este Ana Andrew locuiesc în Bucure?ti ?i sunt fericita astazi? Mi-am spus eu ca orice împrumut de împrumut care mi-ar putea schimba via?a ?i familia mea, o voi îndruma pe orice persoana care cauta împrumut pentru ei. Daca ave?i nevoie de împrumut ?i sunte?i sigur ca ve?i plati împrumutul, contacta?i-i ?i spune?i-le ca Sharon Vivian v-a referit la ele. adresa?i-va doamnei Betty Mabel prin: (betty.mabel227@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  114. MASURAREA CÂND AU FACUT ÎMPRUMUTUL DE CATRE O COMPANIE DE ÎMPRUMUT REDUS (R.M.L.C)

    Buna prieteni!!! Numele meu este Austin Roland. Vreau sa depun marturie despre împrumutul de împrumut bun, care mi-a aratat lumina dupa ce a fost scamat de 5 creditori interna?ionali interna?ionali, to?i promit sa-mi dea un împrumut dupa ce m-au platit multe taxe care nu dau nimic ?i nu au avut nici un rezultat pozitiv. mi-am pierdut greu câ?tigul de bani ?i a fost un total de 17,000.00Euro. Într-o zi, când navighez prin internet, m-am uitat frustrat atunci când am dat peste o femeie care a fost scamata ?i în cele din urma a fost legata de o companie legit-împrumut numita Betty Mabel Loan Service ?i e-mail (betty.mabel227@gmail.com) i-am luat împrumutul, a?a ca am decis sa contactez aceea?i companie de împrumut ?i apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 5 creditori diferi?i care nu au facut altceva decât sa-mi dea mai multa durere. Explicam companiei prin po?ta ?i tot ce mi-au spus era sa nu plâng mai mult pentru ca îmi voi lua împrumutul în compania lor ?i, de asemenea, am facut alegerea potrivita de contactare a acestora. am completat formularul de împrumut ?i am procedat cu tot ce mi-a fost cerut, iar la ?ocul meu am primit o suma de împrumut de 250.000,00 Euro de aceasta mare companie (Betty Mabel Loan Service) administrata de doamna Betty Mabel, o femeie temându- am astazi fericit pentru ca aceasta companie mi-a dat un împrumut, a?a ca am facut un juramânt pentru sine ca voi continua sa depun marturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Ave?i nevoie de un împrumut de urgen?a? felicitari ?i contacte rapide Aceasta mare companie acum pentru împrumutul dvs. prin e-mail: betty.mabel227@gmail.com ea este cam îndurerata. eu ramân David Leonel ........

    RăspundețiȘtergere
  115. A?TEPTATEA CÂND AU FACUT ÎMPRUMUTUL DE CATRE UN LITERE DE LEGATURA LEGATA

    Numele meu este Nicholas Robert ceta?ean al Bucure?tiului. am fost scammed de 4 creditori interna?ionali interna?ionali, to?i promiteau sa-mi dea un împrumut dupa ce m-au facut sa platesc mai multe comisioane care nu au dat nici un rezultat ?i nu au avut nici un rezultat pozitiv. Mi-am pierdut banii grei. Într-o zi când navighez prin internet cu lacrimi pe ochi, am dat peste o marturie despre omul care a fost de asemenea scamat ?i, în cele din urma, a fost legat de o companie legit de împrumut numita BETTY MABEL LOAN SERVICES (betty.mabel227@gmail.com) în cele din urma am primit împrumutul, a?a ca am decis sa contactez aceea?i companie de împrumut ?i apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 4 împrumutatori diferite care nu au facut altceva decât sa ma provoace mai multa durere. Explicam companiei prin po?ta ?i tot ce mi-au spus era sa nu plâng mai mult pentru ca îmi voi lua împrumutul în compania lor ?i, de asemenea, am facut alegerea potrivita de contactare a acestora. am completat formularul de împrumut ?i am procedat cu tot ce mi-a fost cerut ?i mi-a fost acordata o suma de împrumut de 270.000,00 euro de catre aceasta mare companie (BETTY MABEL LOAN SERVICES) administrata de dl Gary Mark ?i aici sunt astazi fericit pentru ca BETTY MABEL LOAN SERVICIILE mi-au dat un împrumut, a?a ca mi-am facut un juramânt ca voi continua sa depun marturii pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Ave?i nevoie de un împrumut de urgen?a
    va rugam sa contacta?i BETTY MABEL LOAN SERVICES acum pentru împrumutul dvs. prin e-mail: betty.mabel227@gmail.com

    A LUA LEGATURA
    BETTY MABEL SERVICII DE ÎMPRUMUT
    E-mail: betty.mabel227@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

  116. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
    ca urmare a descompunerii financiare și nu știți ce să
    faceți-ne, contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    suma de 500.000 de dolari pentru Rinichiul tău. Numele meu este Doctor MACPHERSON
    sunt a
    Nefrolog în Clinica MACPHERSON. Clinica noastră este
    specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam, de asemenea
    cumpărare
    și transplantul de rinichi cu un an
    donator corespunzător.
    Suntem situați în India, Turcia, SUA, Malaezia, India
    Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, vă rog să nu faceți asta
    ezitați să ne contactați prin e-mail.
    Email: doctormacphersonclinic@gmail.com

    Toate cele bune
    DR MACPHERSON.

    RăspundețiȘtergere
  117. Numele meu RONI Dilla, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți să fie atenți în obținerea de împrumuturi pe Internet, deoarece atât de mulți creditori la Internet aici sunt toți mincinoșii și ei împărtășesc doar o poveste pentru a vă păcălească din banii, am aplicat pentru un împrumut de RP500. 000.000 de la o femeie din Germania și am pierdut 15.000 de dolari fără să primesc un împrumut,

    La această dată 27 februarie 2018, prietenul meu de la locul de muncă Suri Yono-mi să-mi spui cum a solicitat un împrumut de la CAPITAL CENTER și ÎMPRUMUT a primit în cele din urmă credite. Nu l-am crezut niciodata pana cand am plecat cu el la banca pentru a confirma si am fost uimit pentru ca am pierdut o multime de bani doar pentru a obtine un imprumut pentru familia mea.

    Poate ALLAH să binecuvânteze pe Bună Lady pentru ceea ce mi-a făcut pentru mine și familia mea, i-am spus prietenei mele să-mi prezint o mamă bună. Tomasa Justin, CENTRUL DE ÎMPRUMUT CAPITAL, el și cu mine am solicitat un împrumut de 500 milioane Rp.

    Sunt eligibil și termenii împrumutului companiei și cererea mea de împrumut aprobat pentru mine fără nici un stres și dificultate.

    În cele din urmă, am primit un împrumut de la contul meu bancar și am sunat prietenul meu Yono Suri pe care am primit un împrumut și am, de asemenea, au introdus atât de mulți oameni la mama buna, d-na MARIA PEDRO.

    Vreau să citiți mărturia mea pentru a contacta o mamă bună dacă aveți nevoie de un împrumut, astfel încât să depuneți mărturie și despre bunele intenții ale mamei bune.

    așa că folosesc această cale pentru a informa fiecare indonezian și alte persoane potrivite pentru a citi mărturia mea și are nevoie de un împrumut pentru a contacta
    Doamna MARIA PEDRO prin e-mail: [mariapedroguaranteetrustloan@gmail.com]
    Yono prin e-mailul său: YONOSURI702@GMAIL.COM
    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de mai multe informații prin intermediul EMAIL: ronidilla5@gmail.com
    De asemenea, puteți să-l contactați pe prietenul meu Suri
    încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că ALLAH poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea longevitate și prosperitate

    RăspundețiȘtergere
  118. Suntem specializați în servicii financiare, oferind împrumuturi locale / internaționale, oferind opțiuni de împrumut garantate și negarantate persoanelor fizice și cooperând organisme la rate de împrumut foarte competitive și condiții flexibile pentru a satisface orice circumstanțe financiare. Nu contează dacă aveți un scor de credit săraci, vă putem furniza în continuare bani rapizi pentru neașteptate. Contactați-ne acum pentru împrumuturi rapide și accesibile pentru a se potrivi cu toate bugetele și cerințele: socialfinancelimited8@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  119. Buna,
    Numele meu este Marcia Retnawati din orașul Batan Miroto Semarang din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci banii tăi, am aplicat pentru un împrumut de aproximativ 100 de milioane de la o femeie din Malaezia și am pierdut aproximativ 6 milioane de euro fără să iau împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 6 milioane încă nu am primit un împrumut,

    Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat la împrumut și a primit împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Alicia Radu și am cerut 500 de milioane, cred că a fost o glumă și o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de a fi sărac.

    așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta
    Doamna Alicia Radu, prin e-mail: aliciaradu260@gmail.com

    Puteți să mă contactați în continuare dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail: Marciaretnawati450@gmail.com

    încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață și prosperitate îndelungată

    RăspundețiȘtergere
  120. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ urmatoarele: -
    * Credite pentru investitori
    *Consolidarea datoriilor
    * Al doilea ipotecar
    * Credite de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Nici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți prompt la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: https://www.midlandcreditonline.com/


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  121. Daca vrei sa vinzi sau sa cumperi rinichi vă rugăm să contactaţi-ne astăzi la (ubthhostpital1416 @gmail .com) pentru mai multe informaţii...

    RăspundețiȘtergere
  122. Dacă doriţi să cumpere sau să vândă rinichi, contactati-ne astăzi la (ubthhospital1416 @ gmail. com) pentru mai multe detalii...

    RăspundețiȘtergere
  123. Bună tuturor.


    Numele meu este Dr Kate Adams, sunt un frenolog în Spitalul Adams. Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm, de asemenea, cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în Dubai, Turcia, SUA, Malaezia. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: kateadams946@hotmail.com

    Cu respect



    Dr. Kate Adams



    Număr de telefon: +2348146161694

    RăspundețiȘtergere

  124. Getting a legitimate loan have always been a huge problem To so many clients who have financial needs. The issue of bad credit and collateral are something that clients are always worried about when seeking a loan from a legitimate lender. TEAM LEADER CREDIT FIRM.has made that difference in the lending industry. TEAM LEADER CREDIT FIRM has been accredited by the lending organization council to give out loans to local and international clients at 3% interest rate . We have been given the privilege to meet your financial needs. The issue of credit shouldn’t stop you from getting the loan that you need.

    Our Services Include the Following:-
    *Investors Loans
    *Debt Consolidation
    *Second Mortgage
    *Business Loans
    *Personal Loans
    *International Loans

    No social security and no credit check, 100% Guarantee. All you have to do is let us know exactly what you want and we will surely make your dream come true. TEAM LEADER CREDIT FIRM says YES when your banks say NO. Lastly, we fund small scale loan firm, intermediaries, small scale financial institutions for we have unlimited capital. For further details to go about procuring a loan from us: Kindly respond immediately to this email: teamleaderloancompany24@gmail.com

    Company Name: TEAM LEADER CREDIT FIRM
    Company Email: teamleaderloancompany24@gmail.com
    Company NMLS ID: 315276.
    Website: http://teamleaderloan.ucoz.site

    Motto:Investing For Generations.


    comment2
    -----------------
    Good day,

    Are you seeking for Business, Company or Personal loan? We offer all kinds of loans at interest rates of 3% per annum, email us with your details at teamleaderloancompany24@gmail.com for more info.

    Best Regards,
    Team Leader Credit Firm

    RăspundețiȘtergere
  125. VREAȚI NICIODATĂ O ÎMPĂMÂNTĂ DE ÎMPRUMUT?

    Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maximă este prioritatea noastră. Obiectivul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le meritați. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi dreptul la împrumut de afaceri pentru a vă putea dezvolta afacerea. Serviciile noastre sunt rapide și fiabile, împrumuturile sunt aprobate în termen de 24 de ore de la aplicarea cu succes. Oferim credite de la o gamă minimă de 5.000 $ la un maxim de 1 miliard de dolari.

    Te afli într-un pic de probleme cu facturile neplătite și nu știi în ce direcție să merg sau unde să te întorci? Dar despre găsirea unei firme de renume pentru consolidarea datoriilor, care vă poate ajuta să reduceți rata lunară, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și să respirați atunci când vine vorba de sfârșitul lunii și facturile trebuie plătite? contactați-ne astăzi prin intermediul: midland.credit2@gmail.com

    Serviciile noastre includ următoarele:

    * Împrumut de proprietate Achiziții
    * Credite pentru camioane
    * Imprumuturi personale
    * Împrumuturi de consolidare a datoriilor
    * Credite auto
    * Credite de afaceri
    * Împrumuturi pentru educație
    * Credit ipotecar
    * Credite de refinanțare
    * Imprumut pentru casa

    Vă oferim un împrumut cu o rată a dobânzii scăzută de 3% și o durată a împrumutului de la 1 până la 30 de ani pentru a plăti împrumutul (sigur și negarantat). Nu țineți problemele financiare pentru dvs. pentru a nu fi stăpânul datoriilor sau stresul financiar NOTĂ: Țineți minte că va dura doar mai puțin de 1 până la 2 ore pentru a procesa fișierul dvs. este 100% garantat indiferent de Scorul dvs. de credit . Suntem autorizați și confidențialitatea dvs. este 100% sigură cu noi. Nu te mai îngrijora de împrumuturile sau de finanțele tale.

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  126. VREAȚI NICIODATĂ O ÎMPĂMÂNTĂ DE ÎMPRUMUT?

    Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maximă este prioritatea noastră. Obiectivul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le meritați. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi dreptul la împrumut de afaceri pentru a vă putea dezvolta afacerea. Serviciile noastre sunt rapide și fiabile, împrumuturile sunt aprobate în termen de 24 de ore de la aplicarea cu succes. Oferim credite de la o gamă minimă de 5.000 $ la un maxim de 1 miliard de dolari.

    Te afli într-un pic de probleme cu facturile neplătite și nu știi în ce direcție să merg sau unde să te întorci? Dar despre găsirea unei firme de renume pentru consolidarea datoriilor, care vă poate ajuta să reduceți rata lunară, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și să respirați atunci când vine vorba de sfârșitul lunii și facturile trebuie plătite? contactați-ne astăzi prin intermediul: midland.credit2@gmail.com

    Serviciile noastre includ următoarele:

    * Împrumut de proprietate Achiziții
    * Credite pentru camioane
    * Imprumuturi personale
    * Împrumuturi de consolidare a datoriilor
    * Credite auto
    * Credite de afaceri
    * Împrumuturi pentru educație
    * Credit ipotecar
    * Credite de refinanțare
    * Imprumut pentru casa

    Vă oferim un împrumut cu o rată a dobânzii scăzută de 3% și o durată a împrumutului de la 1 până la 30 de ani pentru a plăti împrumutul (sigur și negarantat). Nu țineți problemele financiare pentru dvs. pentru a nu fi stăpânul datoriilor sau stresul financiar NOTĂ: Țineți minte că va dura doar mai puțin de 1 până la 2 ore pentru a procesa fișierul dvs. este 100% garantat indiferent de Scorul dvs. de credit . Suntem autorizați și confidențialitatea dvs. este 100% sigură cu noi. Nu te mai îngrijora de împrumuturile sau de finanțele tale.

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  127. BEST TOP SECRET CAUTA LOTERIA CU O NUMAI DE CÂȘTIGĂ MAGICĂ DE DR ISIKOLO

    Întotdeauna am vrut să fiu în stare să nu mai trăiesc salariul la salariu sau să am datorii. Am lucrat în contabilitate timp de aproximativ 20 de ani și abia am reușit să mă întâlnesc. Părea că oricând mi-am urcat în companie și am primit o majorare, cheltuielile de trai mi-ar crește semnificativ și nu am reușit niciodată să ajung. Am descoperit multe mărturii despre mărturia netă a doctorului Isikolo despre o vrăjitoare de loterie a loteriei voodoo care vă va ajuta să aruncați o vrăjitoare LOTTERY și să vă dau numerele de drept pentru a câștiga loteria, nu am crezut, la început, dar când viața a devenit mai rea a decis să încerc, acum încercarea mea ma făcut milionar, Iată că am câștigat (UN MILION EUROS) acum sunt o mărturie vie a lucrărilor bune ale doctorului Isikolo Un om înzestrat cu o mare putere, este secretul meu, dar eu a decis să facă lumea cunoscută pentru că ar putea fi un ajutor pentru oricine care joacă orice fel de loterie. Am câștigat 1.000.000 de euro! Nu pot sa cred! Nu au fost suficienți bani să se retragă imediat, dar am investit-o bine și mi-a permis să merg în muncă cu jumătate de normă și mă va ajuta să mă retrag mult mai devreme. Sunt recunoscătoare veșnic Dr Dr Isikolo Trimite-l prin e-mail acum: isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp sau Viber +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  128. buna

           Ai nevoie de asistență financiară? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o casă nouă sau pentru investiții, aveți nevoie de asistență financiară rapidă la o rată a dobânzii scăzută de 3%? să plătiți facturile neplătite? Ai fost respins de atâtea bănci?

        Aveți nevoie de finanțare pentru a vă extinde afacerea? finanțare personală din motive personale? Ne-am angajat să rezolvăm toate problemele dvs. financiare. Încercați alte întrebări și să trimiteți o cerere pentru această ofertă de împrumut

       contactați-ne E-mail: centraltrustloan.co@gmail.com

    Salutari
    Ben Carson
    centraltrustloan.co@gmail.com

    3% disponibile și oferte reale de împrumut

    RăspundețiȘtergere
  129. LOTTO SPELLS & CELE MAI BUNE CALL Dr. Isikolo .. +2348133261196
    Buna ziua numele meu este sanjeeta Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care Dr Isikolo mă ajută vin pe Loterie Spell-Căutați o victorie la jackpot fie pe un bilet de zbor sau pe micul contact de loterie Dr Clement astăzi toate durerile tale vor fi bine Dr Isikolo este aici să vă ajute bine? Această vrajă poate fi îndreptată către oricare tip de joc de loterie din zona dvs. pentru a câștiga o victorie de jackpot. Când nu ai libertatea financiară de a face așa cum îți dorești, viața poate lua o taxă pe tine și pe familia ta. Vraja de bani poate contribui la creșterea finanțării în multe feluri. Vă putem ajuta cu vrăji de afaceri, vrăji de loterie, pentru ca oamenii să vă plătească înapoi și vrăji de jocuri de noroc. Better Odds Gambling Spell - Mergeți la cazinouri și pariați frecvent? Această vrajă va crește șansele câștigului tău natural atunci când te duci să joci. Veți vedea victorii mai mari și mai frecvente. Prosperitate Spell - Căutați un venit crescut? Această vrajă vă va ajuta în toate aspectele vieții dvs. financiar. Fie că este vorba de o creștere a salariilor, de jocuri de noroc mai bune sau de mai multe afaceri care vin în calea ta, această vrajă va ajuta să o faci chiar prima dată. Pentru mai multe informații e-mail isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp sau Viber +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  130. o zi buna,
    Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  131. o zi buna,
    Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  132. o zi buna,
    Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  133. Hallo, ich bin jack berry namentlich und bin ein sehr einfacher Mann. Ich arbeite in einer Firma namens aseiamicrofanance, in der wir Kredite zu einem sehr niedrigen Zinssatz von 3% vergeben. Wir geben alle Arten von Darlehen aus, in denen Sie brauchen. Wir brauchen nur ernsthafte Bewerber, also komm nicht her und spiele mit unserem Geschäft. Fühlen Sie sich frei, uns heute über unsere E-Mail-Adresse zu kontaktieren. Unten: E-Mail: aseiamicrofanance@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  134. o zi buna,
    Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  135. o zi buna,
    Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  136. o zi buna,
    Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  137. o zi buna,
    Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  138. Buna,

    Privind pentru un împrumut de consolidare a datoriei, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, credite ipotecare, împrumuturi auto, credite pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc, etc! Sunt creditor privat, acord credite companiilor și persoanelor fizice cu dobânzi scăzute și rate rezonabile de 2%. E-mail la: carlosellisonfinance@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  139. Contactați-l pe Dr. Isikolo acum pentru numerele câștigătoare pentru loterie Spell Email: isikolosolutionhome@gmail.com

    Numele meu este Elena Timotin I Locuiesc la Londra, am 55 de ani, vreau sa stii cum ma ajutat Dr. Isikolo, el este generos cu numerele castigatoare de loterie, la inceputul acestui an 2018 l-am contactat pentru un numar loteriei canadian, el mi-a dat și am câștigat 650.000.000 de șase sute și cincizeci de mii de păunuri încă nu pot să cred că oamenii ar putea avea astfel de puteri în aceste zile moderne. Dr. Isikolo este cel mai bun, mi-a zâmbit pe față și acum familia mea este bogată. Toată lumea trebuie să fie bogată, să contacteze doctorul Isikolo pentru numerele câștigătoare și să fie bogat toată viața ta. Contactați-l acum, nu contează unde vă aflați, nu contează starea dvs. în viață, contactați-l și vă va ajuta să vă ajutați bine ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com sau whatsapp sau Viber +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  140. Bună ziua tuturor, sunt numele Jasmin Almir, locuiește în London. Vreau să-i mulțumesc domnului Isikolo că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Mi-am pierdut prietenul și am avut nevoie de ajutor până când m-am întâlnit cu Dr. Isikolo, adevăratul vrăjitor și vrăjitor, și ma asigurat că voi avea prietenul meu înapoi în două zile după ce vraja a fost distribuită în două zile mai târziu, telefonul meu a sunat și, în mod surprinzător, a fost și prietenul meu, care nu ma chemat mult timp, și mi-a cerut scuze pentru inimă și mi-a spus că este dispus să-și dedice restul vieții cu mine. princess wave la eliberat să știe cât de mult ma iubit și l-a vrut chiar acum .. eu și prietenul meu trăiește o viață fericită și dragostea noastră este mai puternică decât cea pe care au fost-o înainte de a ne despărți. Toate datorită Dr. Isikolo prin munca excesivă pe care mi-a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa de e-mail în situația care este supusă unei pauze de inimă și vă asigur că, așa cum a făcut-o pentru mine, va ajuta cu siguranță. Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  141. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă debloca datoriile sau aveți nevoie de un împrumut de capital
    pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de altele
    agenții financiare? Aveți nevoie de o consolidare a împrumutului sau de ipotecă? Căutați nr
    mai mult cum suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru
    trecut.

    Aceasta este o companie de împrumut ușor. Oferim împrumuturi celor interesați
    dobândă rezonabilă de 2%. Intervalul variază de la 5,000.00 dolari la
    maxim de $ 100,000,000.00.

    Creditele noastre sunt bine asigurate, deoarece securitatea maximă este prioritatea noastră.

    Contactați-ne prin e-mail: oceanfmortgages@gmail.com


    Salutari
    Max Bent
    oceanfmortgages@gmail.com
     
    2% credit original și garanție
    oceanfmortgages@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  142. Contactați-l pe Dr. Isikolo acum pentru numerele câștigătoare pentru loterie Spell Email: isikolosolutionhome@gmail.com

    Numele meu este Adrienne Bernardo I Locuiesc în: Țara Galilor, am 55 de ani, vreau să știți cum a ajutat Dr. Isikolo, el este generos cu numerele câștigătoare la loterie, la începutul acestui an 2018 l-am contactat pentru numere de loterie, a dat eu și cu mine am câștigat 650.000.000 de șase sute și cincizeci de mii de păduri încă nu pot să cred că oamenii ar putea avea astfel de puteri în zilele noastre moderne. Dr. Isikolo este cel mai bun, mi-a zâmbit pe față și acum familia mea este bogată. Toată lumea trebuie să fie bogată, să contacteze doctorul Isikolo pentru numerele câștigătoare și să fie bogat toată viața ta. Contactați-l acum, nu contează unde vă aflați, nu contează starea dvs. în viață, contactați-l și vă va ajuta să vă ajutați bine ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com sau whatsapp sau Viber +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  143. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  144. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  145. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  146. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  147. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  148. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  149. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  150. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  151. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  152. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  153. Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
       am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
      cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  154. Scopul meu aici astăzi este să împărtășesc acest articol lumii despre modul în care doctorul Isikolo ma ajutat să-mi recuperez iubitul meu EX care sa despărțit de mine cu 4 luni în urmă. Am încercat tot ce am putut pentru ai face să vadă motive cu mine, ca să putem continua relația noastră, dar el mi-a negat. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat ideea de a intra pe internet pentru ajutor, căutam în mod corespunzător și am văzut recenzii diferite ale doctorului Adoda și am insistat să încerc să îl contactez prin intermediul aplicației pe care o am (+2348133261196). Mi-a dat un motiv să trăiesc din nou și a pregătit o vrajă și mi-a spus că fostul meu iubit se va întoarce la mine în 28 de ore. Poți să crezi asta, iubitul meu EX sa întors la mine și nunta noastră va ține în curând. Contactați-l acum! dacă aveți nevoie de ajutor. Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196
      și el face o mulțime de vrăji. Încă o dată vreau să spun că sunt foarte plăcut pentru ajutorul tău.

    RăspundețiȘtergere
  155. Bună tuturor!!! Numele meu este Nico, cred că sunt cea mai fericită doamnă de pe pământ după ce am iubit-o pe mine, care mi-a lăsat timp de șapte ani din motive necunoscute. Nu am fost eu in ultimii 7 ani pentru ca il iubesc (Donald) atat de mult incat ma gandesc la el in fiecare zi a vietii mele si am facut tot posibilul sa-l retur, dar inca nu a putut pana nu am dat peste o marturie un corp a dat online cum și-a luat iubitul înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele. Acest lucru ma făcut curios și am decis să îl contactez și pe dr. Ogundele pentru ajutor. Încă nu știu cum Dr. Ogundele la adus pe Donald după 7 ani de rupere în 24 de ore. Cred că dr. Ogundele este cel mai mare spiritualist pe pământ, pentru că mi-a adus bucuria și mi-a zâmbit pe față. Donald se întoarce din nou în brațele mele. Trebuie să spun că sunt norocos să intru în contact cu dr. Ogundele. Oamenii mei care au nevoie de ajutor pentru a se reîntâlni cu iubitul lor pierdut sau cu orice problemă de viață, aceasta este ocazia pentru ai avea pe iubitul tău înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele. Puteți să-l contactați pe e-mailul său privat. ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru apeluri directe și chat viber: +27638836445

    RăspundețiȘtergere
  156. VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

    Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: larryellisonfinance@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  157. Căutați un împrumut pentru a vă elibera departamentul și pentru a vă începe propria afacere? te-ai întors peste tot dar nu ai posibilitatea să obții o companie legată de împrumut care te va împrumuta? Aici este soluția dvs. finală, vă putem oferi orice sumă de care aveți nevoie, cu condiția să plătiți înapoi în termenul acordat fără probleme. Aplicați acum și contactați-ne pentru mai multe detalii prin e-mailul de mai jos.
    Email: williamsloanfundshelp@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  158. Căutați un împrumut pentru a vă elibera departamentul și pentru a vă începe propria afacere? te-ai întors peste tot dar nu ai posibilitatea să obții o companie legată de împrumut care te va împrumuta? Aici este soluția dvs. finală, vă putem oferi orice sumă de care aveți nevoie, cu condiția să plătiți înapoi în termenul acordat fără probleme. Aplicați acum și contactați-ne pentru mai multe detalii prin e-mailul de mai jos.
    Email: williamsloanfundshelp@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  159. Bună tuturor.


    Numele meu este Dr. Kate Adams, sunt un Phrenologist în Spitalele Universității Bristol NHS Foundation Trust. Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în Dubai, Turcia, SUA, Malaezia. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: kateadams946@hotmail.com

    Cu respect



    Dr. Kate Adams



    Număr de telefon: +2348146161694

    RăspundețiȘtergere
  160. Bună tuturor.


    Numele meu este Dr. Kate Adams, sunt un Phrenologist în Spitalele Universității Bristol NHS Foundation Trust. Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în Dubai, Turcia, SUA, Malaezia. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: kateadams946@hotmail.com

    Cu respect



    Dr. Kate Adams



    Număr de telefon: +2348146161694

    RăspundețiȘtergere
  161. Bună tuturor.


    Numele meu este Dr. Kate Adams, sunt un Phrenologist în Spitalele Universității Bristol NHS Foundation Trust. Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în Dubai, Turcia, SUA, Malaezia. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: kateadams946@hotmail.com

    Cu respect



    Dr. Kate Adams



    Număr de telefon: +2348146161694

    RăspundețiȘtergere
  162. numele meu este Tomislav Gordić. Mama mi-a spus că merge prin internet și a dat peste o publicație a împrumutului "Guaranty Trust Loan", care spune că împrumutul său acordă împrumut publicului larg la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%.

    De aceea, am contactat compania prin e-mailul ei: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com care se află la publicația pe care a văzut-o mama mea și am solicitat un împrumut de 8.000 de euro pentru o perioadă de 2 ani. Compania mi-a răspuns și mi-a trimis toți termenii și condițiile companiei pe care am citit-o și am acceptat termenii.

    După aprobarea cererii mele de împrumut, am primit o notificare de la banca mea că în contul meu bancar, la care am declarat lovitura, i sa recunoscut suma de 8.000 de euro.
    Am finalizat rambursarea împrumutului la 18 decembrie 2017 și apoi am decis să solicit suma de 32.000 de euro pentru a-mi începe propria afacere, pe care am primit-o și în contul meu bancar, urmând aceleași proceduri. Am decis să includ și detaliile mele bancare pentru ca fiecare să știe că este adevărat și foarte real.

    Mai jos sunt detaliile mele bancare:

    Numele băncii: PBZ Slavonski Brod
    Nume cont: Tomislav Gordic
    Număr cont: HR6723400093202740084
    IBAN HR6723400093202740084

    Deci, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune tuturor celor care caută un creditor privat pe internet, care este de încredere să contactați Guaranty Trust Loan prin e-mail: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
    De asemenea, puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutorul meu sau doriți să-mi puneți întrebări despre cum am primit împrumutul meu.
    Iată e-mailul meu: [gordictomislav@gmail.com]

    RăspundețiȘtergere
  163. AVANT Loans este un împrumut aprobat de guvern și în cooperare cu Banca Centrală. Compania noastră este dedicată în principal serviciilor bancare și financiare și oferă împrumuturi companiilor, împrumuturi individuale, economii și împrumuturi. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de un împrumut, contactați-ne rapid prin e-mail:
    avantloanson@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  164. Buna,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  165. Aceasta este o poveste adevărată despre mine, domnișoara Maria și doctorul Raj în spitalul narayana, care vinde un rinichi pentru bani și mi-a plătit o sumă de bani (cu suma de 290.000,00 dolari dolar) cu câteva zile înainte de efectuarea transplantului, am fost foarte sărac și mi-a fost greu să mănânc, am dat peste o mărturie despre cum doctorul Raj ia compensat foarte mult, datându-și rinichiul de către un ken Sean, care a spus că oricine este interesat
    ar trebui să-i dea o încercare și să revin pentru a depune mărturie, am copiat e-mail ca (narayanahealthcare.in@gmail.com) și-l prin e-mail în mai puțin de trei ore am primit un răspuns de la Doctor și ne-am negociat și am luat un pas îndrăznea toate acordurile necesare, în alte câteva zile am fost plătit așa cum sa convenit de amândoi și am luat o dată pentru operație și mi-a operat pentru a salva pacientul fără probleme și am primit bani de echilibru, firmă, vă rugăm să nu ezitați să contactați spitalul (narayanahealthcare.in@gmail.com)
    Problema mea financiară sa terminat în viață și am trăit fericit acum.

    RăspundețiȘtergere
  166. O zi buna,
    Numele meu este Marcu Dorlca, sunt din România. Vreau să depun mărturie despre creditorul bun care mi-a arătat lumina după ce a fost scamat de doi creditori internaționali diferiți pe Internet, toți promit să-mi dea un împrumut după ce m-au făcut să plătesc o mulțime de impozite și nu mi-au dat nimic nu au avut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați și era un total de (3,000 de euro). Într-o zi am navigat pe Internet în căutarea confuză și frustrat, apoi am dat peste o mărturie a unei Femei care a fost de asemenea scamată și în cele din urmă a fost legată de un credit legitim și de încredere doamna Alicia Radu (aliciaradu260@gmail.com) unde a luat în cele din urmă împrumut, așa că am decis să contactez aceeași companie de împrumut și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost jefuit de doi creditori diferiți care nu au mai mult decât să-mi dea mai multă durere. Le explic prin e-mail. Mi-au spus să nu mai plâng pentru că mi-aș lua împrumutul de la compania lor și am făcut de asemenea alegerea potrivită contactând-o. Am completat formularul de împrumut și am făcut tot ce mi sa cerut și mi sa acordat o sumă de împrumut de (25,000,00 euro) de această mare companie. Aici sunt fericit cu familia mea astăzi pentru că mama Alicia Radu mi-a dat un împrumut, așa că îmi jur că voi continua să depun mărturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Cred că și alți oameni mărturisesc și același creditor. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Vă rugăm să contactați rapid mama prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (marcudorlca750@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  167. O zi buna,
    Numele meu este Marcu Dorlca, sunt din România. Vreau să depun mărturie despre creditorul bun care mi-a arătat lumina după ce a fost scamat de doi creditori internaționali diferiți pe Internet, toți promit să-mi dea un împrumut după ce m-au făcut să plătesc o mulțime de impozite și nu mi-au dat nimic nu au avut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați și era un total de (3,000 de euro). Într-o zi am navigat pe Internet în căutarea confuză și frustrat, apoi am dat peste o mărturie a unei Femei care a fost de asemenea scamată și în cele din urmă a fost legată de un credit legitim și de încredere doamna Alicia Radu (aliciaradu260@gmail.com) unde a luat în cele din urmă împrumut, așa că am decis să contactez aceeași companie de împrumut și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost jefuit de doi creditori diferiți care nu au mai mult decât să-mi dea mai multă durere. Le explic prin e-mail. Mi-au spus să nu mai plâng pentru că mi-aș lua împrumutul de la compania lor și am făcut de asemenea alegerea potrivită contactând-o. Am completat formularul de împrumut și am făcut tot ce mi sa cerut și mi sa acordat o sumă de împrumut de (25,000,00 euro) de această mare companie. Aici sunt fericit cu familia mea astăzi pentru că mama Alicia Radu mi-a dat un împrumut, așa că îmi jur că voi continua să depun mărturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Cred că și alți oameni mărturisesc și același creditor. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Vă rugăm să contactați rapid mama prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (marcudorlca750@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  168. Căutați un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! CITRUS LOANS oferă toate tipurile de împrumuturi de orice sumă companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (citrusloans48@gmail.com)
    Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  169. We can help you with your application. You can BORROW any amount and use it to pay off all your debts,speak to us and we will assist you. If you where turned down we welcome you to re-apply with us. Try us for real service. We will review the application and keep you informed every step.

    • Loans For Any Purpose?
    • Apply Instantly Now?
    • Your Money In 24 Hours?
    • No Personal Credit CHECKS

    Apply for no credit check loan We are standing by to finance your dream. For more info email us with your loan informations at: collinsguzmanfundings@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  170. Cum am întors sotul meu. Sunt Silvia Patrik pe nume, nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până când nu am întâlnit această vrajă o dată când m-am dus să-mi văd prietenul în Africa anul acesta la un summit de afaceri. Am vrut să spun că un bărbat care se numește Doctor Isikolo este foarte puternic și ar putea ajuta la vrăji pentru a aduce înapoi vrăjitorul pierdut, rău, iubitul și vraja magică a vrajii sau vraja pentru o slujbă bună sau o vrajă de noroc. Acum sunt fericita si o marturie vie pentru ca omul pe care-l dorisam sa ma casatoresc ma lasat cu 5 saptamani inainte de nunta noastra si viata mea a fost inversa pentru ca relatia noastra a fost pe 3 ani. L-am iubit cu adevarat, dar mama lui a fost impotriva noastra si nu a avut nici un loc de munca platit. Când am întâlnit această vrăjitoare, i-am spus ce sa întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor. La început am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar tocmai am încercat. Și în 2 zile când m-am întors în Germania, prietenul meu (acum soț) ma chemat singur și mi-a cerut scuze că totul a fost rezolvat cu mama și familia lui și că a primit un nou interviu pentru a ne căsători. Nu mi-am dat seama că doctorul Isikolo a cerut doar numele meu și numele prietenilor mei și tot ce doream să facă. Ei bine, suntem fericiti de casatorit acum si ne asteptam la micul nostru copil, iar sotul meu a primit noul loc de munca si viata a devenit mult mai buna. Emailul său este: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  171. Buna,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  172. Căutați un împrumut autentic? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Deaux Finance Limited oferă toate tipurile de împrumuturi de orice valoare către companii și persoane fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%, capitalul nostru și procesul de creditare os 100% în condiții de siguranță, garantate și garantate. Vă interesează, vă rugăm să ne contactați prin e-mail; (deauxfinance@gmail.com)
    Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  173. Buna ziua, Ma numesc dr. Michael william de la Universitatea din imo Spitalul Didactic
    , Sunt specialist în chirurgia organelor și ne ocupăm de cumpărarea de organe
    de la oameni care doresc să vândă și ne aflăm în Nigeria, SUA și în Statele Unite
    Malaezia, dar sediul nostru este în Nigeria. dacă sunteți interesat (ă)
    Vânzarea rinichiului sau vânzarea oricărei părți a organului corpului Vă rugăm să contactați
    noi pentru mai multe informații. Contactați-ne prin
    E-mail: doctorwilliamhomesolution@gmail.com
    Sperând să audă de la dvs.
    Salutari,
    Dr. william
    CEO
    UNIVERSITATEA DIN BENIN SPITALUL DE PREDARE.a

    RăspundețiȘtergere
  174. Bună ziua tuturor,
    Vinde un rinichi. Salvați o viață și câștigați bani, am doctor hanadex un specialist
    pentru achiziționarea de rinichi Vrei să-ți vinzi rinichiul pentru a salva o viață?
    căutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru un preț bun, astfel încât să vă
    vă poate plăti datoria? Aceasta este o oportunitate pentru dvs. să vă vindeți rinichiul
    600.000 $ și mai mult. Toți donatorii interesați trebuie să contacteze echipa noastră Pentru mai multe informații
    informații prin e-mail: hanandexspecialist@gmail.com Sau ce aplicație
    +2349038373723 Asigurați-vă că nu ezitați să ne contactați pentru că o vom face
    asigurați-vă cu siguranță că lucrăm cu dvs. și vă vom asigura că voi
    bucurați-vă de a face afaceri cu noi.

    ce este app +2349038373723
    E-mail: hanandexspecialist@gmail.com
    Salutari

    RăspundețiȘtergere
  175. Salut,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  176. O zi buna,
      Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
    GUARANTEE TRUST LOAN sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu rata dobânzii la prețuri accesibile și vreau să știți că împrumutul Garanția Trust va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați asta este una dintre problemele în mâinile creditorilor falsi, vă asigur aici 100% că Garanția creditelor TRUST sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?
      Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Loana George, CEO al GUARANTEE TRUST LOAN, o femeie de afaceri internațională și un împrumut care a oferit împrumuturi. Vreau, de asemenea, să știți că Împrumutul de garanție nu a fost niciodată implicat în nici o activitate de fraudă.

    Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 180.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

    În decembrie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George,

    Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Loana George și poate ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze doamna Loana George. cand am intrat in contact cu mama doamna Loana George, am fost atat de fericit ca am luat imprumutul meu cu succes in contul meu, doar cu (Taxa de aplicare a creditului meu)

    așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții aici în Romanias să obțină împrumutul lor, puteți contacta doamna Loana George prin EMAIL: loanageorge11@gmail.com

    De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toți românii că există multe escrocheri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă doar prin doamna Loana George,

    și o puteți contacta prin e-mail: (loanageorge11@gmail.com).
     De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (sariwulan3600@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  177. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut să-l întorc atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor dr. Isikolo care ar putea să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc , Am trimis poșta doctorului Isikolo și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, fostul meu să se întoarcă cerșind. I-am mulțumit cu seriozitate sperând că se va întoarce la mine pentru că mi-e dor de el atât de mult. Spre surprinderea mea foarte mare în a treia zi, el sa întors cerșit și mi-a cerut să-l accept și el nu mă va mai părăsi niciodată. Toate acestea nu ar fi fost posibile niciodată, ci pentru dr. Isikolo. Voi întotdeauna și pentru totdeauna vă voi recomanda lumii Dr Isikolo Acesta este contactul lui de mai jos: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  178. Salut,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  179. Aveți nevoie urgentă de bani? Putem ajuta!

    Sunteți în situația actuală în dificultate sau în datorii?
    În acest fel, vă vom oferi ocazia de a face noi evoluții.
    Ca o femeie bogată, mă simt obligată să ajut oamenii care încearcă să le dea o șansă. Toată lumea merită oa doua șansă și, pe măsură ce guvernul eșuează, vor trebui să vină de la alții.
    Nici o sumă nu este prea nebună pentru noi și vom determina maturitatea de comun acord.
    Nu există surprize, costuri suplimentare, dar numai valori convenite și nimic mai mult.
    Nu mai așteptați să comentați această publicație. Introduceți suma dorită și vă vom reveni cu toate opțiunile. vă rugăm să ne contactați astăzi la
    pamelarosaflores11@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  180. Oferta de împrumut
    Căutați un împrumut autentic? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Oferim toate tipurile de împrumuturi de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare sunt sigure, autentice și 100% garantate și garantate. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (citrusloans48@gmail.com)
    Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  181. Bună ziua, îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falsi, vă asigur aici că 100% din garanția garanției este o companie de încredere care în prezent înființează o schemă sub forma achiziției de împrumut pentru a ajuta diferite persoane fizice, precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Dl. Loana George, CEO al Garanției Trust Loan, o femeie de afaceri internațională și un împrumut care a oferit împrumuturi. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă.

    Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în decembrie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George, vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi și poate continua Dumnezeu să te binecuvânteze. cand am intrat in contact cu mama doamna Loana George, am fost atat de fericit ca am luat imprumutul meu cu succes in contul meu doar cu (taxa de creditare a creditului meu), asa ca am decis sa impartasesc marturia mea pentru a ajuta pe altii sa obtina imprumutul lor, Loana George prin EMAIL: loanageorge11@gmail.com

     De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii dvs. că există multe escrocheri, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă doar prin doamna Loana George și o puteți contacta prin e-mail: loanageorge11@gmail.com). puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mailul meu: (sariwulan3600@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  182. IMPORTANT MESAJUL LA TOATE ONLINE AICI CA URMEAZĂ PENTRU O CALDA SPELL PENTRU 90% din rolurile de vrajă aici sunt false .. numele meu este Angelica Vega din SUA am fost scammed de 2 variante de vrajă diferite pe nume Dr Shagi și Dr igodo până am venit Dr Isikolo prin web .. mi-a spus dacă primesc elementele și lucrează pentru mine, pot să-i plătesc tot ce-mi pot permite, a lucrat cu sinceritate pentru mine și în 6 zile, in-legile mele mi-au cerut să mă rog ca ex soția mă vrea înapoi, dar nu știu cum să o fac direct, ea a venit la mine a doua zi și suntem din nou fericiți .. mulțumesc lui Dr. Isikolo Sammy pentru lucrarea sa sinceră, care lipsește printre rolurile de vrăjitoare africane .. acest mediu pentru a va spune tuturor sa fiti atenti la scammer si sa incercati sa stiti unul pentru ca Dr. Isikolo va urma procesul corect inainte de tot ce are legatura cu finantele .. contactul acestuia este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 contactați-l astăzi și toate problemele dvs. vor fi rezolvate este o asigurare de la un martor mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  183. Sandra Lukas este numele meu. Sunt una dintre persoanele care au beneficiat de Dr. Isikolo Love Spell. Doctorul Isikolo a apărut în mijlocul vieții mele, când toată speranța a fost pierdută. Am renunțat la viață și m-am gândit că cel mai bun mod de a-mi vindeca inima zdrobită a fost să-mi iau viața după ce am încercat mai multe procese și am călătorit în India încercând să se reîntâlnească cu soțul meu care ma scos după trei ani de căsătorie pentru o altă doamnă nici un efort nu a funcționat. M-am gândit să continui cu planul meu de sinucidere înainte ca un spirit ciudat să vină peste mine ca o ploaie și mi-a slujit să caut online, după ce am văzut atât de multe discuții despre Templul Dr. Isikolo Love Spell. Am căutat cu răbdare și am găsit mărturii uimitoare și recomandări despre el, care m-au încurajat să îl contactez prin e-mailul său. El mi-a răspuns și mi-a cerut să-mi șterg lacrimile și să renunț la orice act pentru a-mi lua viața; el a spus că cazul meu este soluționat după consultarea lui Oracle. Ei bine, aici îi mulțumesc astăzi Dr Isikolo pentru că mi-a salvat viața și mi-a adus soțul. Suntem atât de fericiți astăzi și mai fericiți decât am fost vreodată. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că am fost printre cei care împărtășesc această mărturie. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  184. Salut,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am căutat un împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și la rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu bucurie pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  185. Salut,
    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2014, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  186. Salut,
    Căutați un împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice fel, puteți contacta doamna Augusta Ibramhim și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.
    Mulțumiri.

    E-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  187. Salut,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonezia, aș vrea să-i mulțumesc mamei Alicia Radu că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon unde locuiam și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toți banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că îi datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să o contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să-mi aduc curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și eu am fost surprins de împrumutul meu prelucrat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că acesta este un miracol și trebuie să mărturisesc despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți, de asemenea, contactați-mă pentru mai multe informații despre Mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere
  188. Salut,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonezia, aș vrea să-i mulțumesc mamei Alicia Radu că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon unde locuiam și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toți banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că îi datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să o contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să-mi aduc curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și eu am fost surprins de împrumutul meu prelucrat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că acesta este un miracol și trebuie să mărturisesc despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți, de asemenea, contactați-mă pentru mai multe informații despre Mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere
  189. Numele meu este Azmi, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza oamenii care caută un împrumut, sunt o mulțime de escroci și împrumuturi false împrumutători pe internet. Aș dori să împărtășesc mărturia mea despre modul în care ALLAH ma ajutat cu mama Alicia Radu după ce am fost înșelat de 6 împrumuturi. Aproape am pierdut speranța până când ALLAH mi-a folosit ROBBI pentru a obține împrumutul de 10.000 de lei de la mama Alicia Radu în mai puțin de 24 de ore fără presiune și cu rate de dobândă de numai 2%.

    Am fost foarte surprins când verificam soldul contului meu bancar și am constatat că suma pe care am trimis-o a fost trimisă direct contului meu fără întârziere. Aș promite că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține împrumuturi ușoare fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați-l pe mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și cu grația lui ALLAH Nu vă va dezamăgi să obțineți un împrumut.

    și încă puteți să-l contactați pe ROBBI care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (robbi5868@gmail.com)

    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (azmi88455@gmail.com) dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu,
    poate ALLAH să continue să binecuvânteze mama Alicia Radu Și este familia

    RăspundețiȘtergere
  190. Salut,
    Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă achita facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Credit Land oferă toate tipurile de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 2%. Capitalul și procesul de creditare sunt sigure, autentice și 100% garantate și garantate. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (creditlandloans@gmail.com)

    Email: creditlandloans@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  191. Salut,
    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2014, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  192. NOTIFICARE 2019 !!!

    Delight Medical Hospital (DMH)

    Ești într-o mizerie financiară?

    Aveți nevoie de bani urgent pentru a plăti datorii mari?

    Te întrebi cum să ridici bani urgeni pentru nevoi urgente?

    Așteptați, de ce să nu luați în considerare vânzarea unui rinichi pentru o sumă foarte bună (550.000 dolari), o plată în jumătate va fi efectuată mai întâi înainte de intervenția chirurgicală pentru a beneficia de îndoială unui donator real.

    Sunt doctor Larry Patryk, reprezentant al Spitalului Medical Delight (DMH). Ramurile noastre sunt situate în: -

    S.U.A., INDIA, MALAYSIA, NIGERIA, AUSTRALIA, KUWAIT, SENEGAL.

    NOTĂ:-

    * Donatorul trebuie să fie clinic sănătos.

    * Donatorul trebuie să dețină oricare dintre tipurile de sânge A +, B + sau O + pentru a-și putea dona organul.

    * Donatorul trebuie să aibă o masă corporală de cel puțin 35 de ani.

    * Donatorul nu trebuie să fie un fumător sau un dependent de alcool.


    Dacă sunteți interesat, contactați-ne
    E-mail; Larrypatryk@gmail.com
      WhatsApp; +16318005167

    RăspundețiȘtergere
  193. Salut,
    Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de credite de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la un nivel scăzut și la prețuri accesibile 2% rata dobânzii. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează, contactați-mă prin e-mail; (helenwilson719@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  194. Doc James
    Buna ziua, Ma numesc dr. James James de la Spitalul de Pedagogie al Universitatii din Benin, sunt specialist in chirurgia organelor si avem de-a face cu cumpararea de organe de la oameni care doresc sa vanda si ne aflam in Nigeria, SUA si in Malaysia , dar sediul nostru este în Nigeria. dacă sunteți interesat (ă) să vă vindeți Rinichiul sau să vindeți orice parte a organului corpului dvs. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. Contactați-ne prin
    E-mail: jameshenryhome@gmail.com
    Whatsapp Number +2348110133466
    Sperând să aud de la dvs.
    Salutari,
    Dr. James
    CEO
    UNIVERSITATEA DIN BENIN SPITALUL DE PREDARE.

    RăspundețiȘtergere
  195. Doc James
    Buna ziua, Ma numesc dr. James James de la Spitalul de Pedagogie al Universitatii din Benin, sunt specialist in chirurgia organelor si avem de-a face cu cumpararea de organe de la oameni care doresc sa vanda si ne aflam in Nigeria, SUA si in Malaysia , dar sediul nostru este în Nigeria. dacă sunteți interesat (ă) să vă vindeți Rinichiul sau să vindeți orice parte a organului corpului dvs. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. Contactați-ne prin
    E-mail: jameshenryhome@gmail.com
    Whatsapp Number +2348110133466
    Sperând să aud de la dvs.
    Salutari,
    Dr. James
    CEO
    UNIVERSITATEA DIN BENIN SPITALUL DE PREDARE.

    RăspundețiȘtergere
  196. Salut,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care ma prezentat creditorului inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma împrumutului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărți vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  197. Salut,
    Sunt doamna Olivia Daniel, creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai multe pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
    (Oliviadaniel93@gmail.com)


    APPLICATION DATA

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă în locul locului de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  198. Salut,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonesia, aș dori să mulțumesc mamei Alicia Radu pentru că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșeală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon, unde am trăit și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrasă pentru că mi-am pierdut toate banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că o datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credincioșie pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să-l contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să recuperez curajul și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că este un miracol și trebuie să mărturisesc despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie așa cum am făcut și puteți, de asemenea, contactați-mă pentru mai multe informații despre Mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă mai puteți contacta Siti Aminah care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere
  199. Bună ziua, suntem în căutarea pentru donatori de rinichi suntem situate în indian, Canada, Marea Britanie, Turcia, SUA, Malaezia, Africa de Sud, Iordania etc foarte urgent. B ve, o ve și A ve cu un pașaport/carte de alegători sau Pan-Card și vârsta ar trebui să fie mai mult de 19 ani. Persoana interesată ar trebui să ne contacteze prin E-mail: alimohammed5932@gmail.com
    cu stimă
    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    RăspundețiȘtergere